Krachtig, filmisch en vol emotie

The Lonely Man – prachtige fotoserie van Nicky Hamilton

Redactie DIGIFO... 1948 0
Vier jaar geleden begon Nicky Hamilton aan een indrukwekkende fotoserie geïnspireerd op zijn tragische jeugd waarin de drugsverslaving van zijn vader een grote rol speelde. Het resultaat is 'The Lonely Man', een fotoserie die op een prachtige manier eenzaamheid, wanhoop en spanning in beeld brengt.

Fotografie gaat te snel. Dat was vier jaar geleden de gedachte van Nicky Hamilton. Daarom besloot hij het voor zijn nieuwste project 'The Lonely Man' anders aan te pakken. Hij besloot filmische foto's te maken over eenzaamheid en de hele set hiervoor zelf te bouwen. Het resultaat is een indrukwekkende fotoserie met een dikke knipoog naar Gregory Crewdson.The Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man –Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonThe Lonely Man – Nicky HamiltonLees ook: Achter de schermen bij Gregory Crewdson

Nicky Hamilton

Nicky Hamilton is een Britse fotograaf die altijd zeer geïnteresseerd is geweest in emoties die enkele shots uit films kunnen uitstralen. Al als kind pauzeerde hij regelmatig films op emotionele momenten om het hele beeld op zich in te kunnen laten werken en te kijken waar de emotie vandaan komt. Zijn gevoel voor emotionele filmscenes straalt dan ook uit elke foto van zijn project 'The Lonely Man'.

Kijk voor meer informatie op de website van Nicky Hamilton.
Alle foto's © Nicky Hamilton, gebruikt met zijn toestemming.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie