TAMRON kondigt de ontwikkeling aan van het eerste objectief voor de FUJIFILM X-mount, én ook beschikbaar in Sony E-mount

Anoniem (niet gecontroleerd) 3065 0
Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (Model B061)s Werelds eerste 16.6x alles-in-één zoom voor APS-C mirrorless camera's

Transcontinenta B.V., distributeur TamronNederland, kondigt de ontwikkeling aan van het eerste objectief voor de FUJIFILM X-mount en Sony E-mount camera's. Sinds de introductie van de Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD (Model A036), een lichtsterke standaardzoom voor Sony E-mount full-frame mirrorless camera's in 2018, heeft TAMRON zijn lijn objectieven voor Sony mirrorless camera's voortdurend uitgebreid. De populariteit en brede acceptatie van deze objectieven waren aanleiding voor veel verzoeken van fotografen om dit soort objectieven ook voor andere cameramerken te vervaardigen.

Als specialist in de categorie All-in-One Megazoomobjectieven zag TAMRON het potentieel om de eerste All-in-One zoom voor de FUJIFILM X-mount te ontwikkelen. De Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-AVC VXD (Model B061) is 's werelds eerste alles-in-één zoomobjectief voor Sony en FUJIFILM APS-C mirrorless camera's met een zoomverhouding van maar liefst 16,6x. Om meer mensen over de hele wereld te laten genieten van fotografie, zal TAMRON doorgaan met het ontwikkelen van unieke producten en doorgaan met het ontwikkelen van het aantal objectieven dat compatibel is met nog meer cameramerken.

Bijzonderheden Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (model B061)

De Tamron 18-300mm F3.5-6.3 bestrijkt een breed zoombereik van ongeveer 27mm tot 450mm (omgerekend naar full-frame). Dit objectief is daarmee het eerste APS-C zoomobjectief ter wereld voor mirrorless camera's met een zoomverhouding van 16,6x en biedt de voordelen van een veelzijdig alles-in-één zoomobjectief dat ideaal is voor een breed scala aan fotografische mogelijkheden. Het AF-aandrijfsysteem maakt gebruik van TAMRON's lineaire scherpstelmechanisme VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) voor een superieur snelle en stelle autofocus. Het objectief bevat verder speciale lenselementen die nauwkeurig gerangschikt zijn om van rand tot rand een hoge scherpte te behouden en zo een hoge beeldkwaliteit te bieden die tot de beste van alle alles-in-één zoomobjectieven behoort. Met een kortste minimale scherpstelafstand van slechts 15 centimeter in de 18mm groothoekstand, en een maximale vergrotingsfactor van 1:2, presteert dit objectief ook verbluffend goed in de categorie close-up opnamen. Het objectief is voorzien van TAMRON's eigen VC (Vibratie Compensatie) mechanisme dat stabiele fotografie ondersteunt, zelfs bij lange tele brandpuntsafstanden van maar liefst 450mm. Tot slot beschikt het over dezelfde uniforme filtermaat van 67 mm, net als bijna alle andere TAMRON objectieven voor mirrorless camera's.

Belangrijkste kenmerken*

1.Werelds eerste 16.6x alles-in-één Megazoom.
2.Extreem snelle en precieze AF, VXD lineair autofocusmechanisme, het hoogste niveau in zijn klasse.
3.Zeer korte minimale scherpstelafstand van 15 centimeter in de 18mm zoomstand, met een afbeeldingsmaatstaf van 1:2.
4.De beste beeldkwaliteit in zijn klasse.
5.Uitstekende en krachtige Tamron VC-beeldstabilisatie.
6.Handzaam en compact formaat.
7.Gebruiksvriendelijke kenmerken en functies zoals vochtbestendige constructie, fluor-coating, en zoomvergrendelingsschakelaar.

* Specificaties, uiterlijk, functionaliteit, enz. kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De nieuwe Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (Model B061) zal, zover nu bekend, ergens eind 2021 in Europa beschikbaar zijn. Verdere details, product- en voorbeeldfoto's zullen t.z.t. beschikbaar komen.