Nieuwe weekwinnaar bekend

Spotlight Weekwinnaar #18 - 2018

Remco Stunnenberg 457 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige twee tickets voor het Nederlands fotomuseum en een exclusieve rondleiding door de curator tijdens het Fotofestival aan de Maas.

Spotlight Weekwinnaar #18 – 2018

Weekwinnaar: Wilfried Verreck

Deze week kozen we voor het beeld van Wilfried.

Waarom? Het thema deze week was pannen, een techniek waarbij je de beweging in de foto vastlegt door met een vrij lange sluitertijd te fotograferen en de actie bij het nemen van de foto te volgen. Op die manier vervaag je de achtergrond terwijl je het onderwerp juist bevriest. Wilfried is daar erg goed in geslaagd.

Wilfried wint twee tickets voor het Nederlands fotomuseum en een exclusieve rondleiding door de curator tijdens het Fotofestival aan de Maas. Met dank aan het Nederlands fotomuseum.

Ook winnen?

Wil je ook kans maken op een toffe prijs? Hou dan onze weekopdracht goed in de gaten en ga er mee aan de slag. Iedere zaterdagochtend maken we onze nieuwe weekopdracht bekend op onze website, facebook en twitter.

Kijk voor inspiratie vooral ook in onze lezersgallery.

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco