Nieuwe weekwinnaar bekend

Spotlight Weekwinnaar #17 - 2018

Remco Stunnenberg 350 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige twee tickets voor het Nederlands fotomuseum en een exclusieve rondleiding door de curator tijdens het Fotofestival aan de Maas.

Spotlight Weekwinnaar #17 – 2018

Weekwinnaar: Ad Spruijt 

Deze week kozen we voor het beeld van Ad Spruijt.

Waarom? We zochten naar de sterkste en meest creatieve foto binnen het thema Silhouet. En het moet gezegd, we kregen veel inzendingen binnen die voldeden aan deze opdracht. Deze van Ad sprong echter meteen in het hoog door de sterke compositie, de prachtige kleuren en de heerlijke reflectie in het water.

      

Ad wint met dit beeld twee tickets voor het Nederlands fotomuseum en een exclusieve rondleiding door de curator tijdens het Fotofestival aan de Maas. Met dank aan het Nederlands fotomuseum.

Ook winnen?

Wil je ook kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco