Spotlight Weekwinnaar #1 - 2018

Jasper van Bladel 714 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige tickets voor de film De Wilde Stad!

Spotlight Weekwinnaar #1 - 2018

Weekwinnaar: Mirella Lukens 

Deze week gaan we voor een portret! Deze mooie plaat is gemaakt door Mirella Lukens en de verstilling, tonen en de uitdrukkingen van de twee modellen spraken ons meteen aan. Dit is een top-portret! Gefeliciteerd!

Prijs

De winnaar wint een prachtige prijs. Mirella mag gaan genieten van stadse wildernis in de bioscoop. In de film 'De Wilde Stad' wordt het leven van verschillende wilde stadsbewoners gevolgd door de prijswinnende crew van de film 'De Nieuwe Wildernis'. Want de stad krijgt vanuit die invalshoek opeens een heel nieuwe en fascinerende dimensie. De makers: 'De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda.' 

Mirella wint twee tickets voor 'De Wilde Stad'. Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper