Lezersfoto

Spotlight 16 juli 2018

Christel de Wolff 215 0
Het beeld van Eduardo de Vlugt dat vandaag in de Spotlight staat oogt modern en roept vragen op. Je leest hier waarom we het zo'n mooie foto vinden.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de Spotlight: Eduardo de Vlugt

Dandelion Water, is dit beeld van Eduardo getiteld. Gelukkig hoeven we niet in het duister te tasten over hoe het beeld tot stand is gekomen, dat vermeldde hij er namelijk zelf al bij: een iPad, een plantenspuit, een zaklantaarn, een statief en een afstandsbediening is wat hij hiervoor - in samenwerking met zijn camera natuurlijk -  gebruikte. De iPad diende als ondergrond, met de plantenspuit kon hij de druppels plaatsen, met de zaklantaarn deze druppels op een bepaalde manier uitlichten en het statief en de afstandbediening gebruikte hij om absoluut geen beweging in de foto te krijgen terwijl hij met een langere sluitertijd fotografeerde. Een duister en vooral heel creatief beeld van Eduardo die zelf zegt altijd met tablets te werken en nu eens een keer iets nieuws wilde proberen. 

Eerder in de Spotlight

Spotlight 13 juli 2018
Spotlight 14 juli 2018
Spotlight 15 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze Spotlight in DIGIFOTO Pro magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel