Expositie Theo Bosboom

Shaped by the Sea

Redactie 1851 0
Voor zijn nieuwe fotoboek Shaped by the Sea ging fotograaf Theo Bosboom op fotografische ontdekkingstocht langs de Atlantische kust van Europa. Het resultaat: een prachtig fotoboek! Tot 27 januari exposeert Theo een selectie beelden uit dit fraaie boek in galerie Spyk71 in Arnhem.

Fotograaf Theo Bosboom ging voor zijn nieuwe fotoboek Shaped by the Sea op fotografische ontdekkingstocht langs de Atlantische kust van Europa. Hij bezocht spectaculaire stranden, zowel bekend als onbekend, in Noorwegen, IJsland, de Faeröer eilanden, Schotland, Noord Ierland, Ierland, Frankrijk, Portugal en Spanje, in alle seizoenen en in alle denkbare weersomstandigheden.

Shaped by the Sea: 176 pagina's en 111 prachtige foto's

Het boek telt 176 pagina's en 111 prachtige foto's en vormt een eerbetoon aan de kracht van de zee en de dynamiek van het strand. Het laat zien hoe de zee het landschap voortdurend verandert en vorm geeft, het belicht een aantal kleine zeedieren die leven in de zone tussen eb en vloed en het toont de verscheidenheid aan geologische kenmerken langs de westkust van Europa. Dit alles is gefotografeerd in Theo's eigen persoonlijke stijl, met veel oog voor detail en vaak met verrassende nieuwe invalshoeken.

Shaped by the Sea: een must voor liefhebbers

Shaped by the Sea is een absolute must voor liefhebbers van landschaps- en natuurfotografie. Door zijn unieke blik weet Theo je foto na foto te verrassen.

Prijs € 49,-

Auteur Theo Bosboom

ISBN 9789081947367

Neem hier een kijkje in de Shaped by the Sea galerij voor een uitgebreide preview met afbeeldingen uit het boek.

Wil jij de beelden van Theo heel groot zien? Dan mag je zijn expositie in de nieuwe galerie / interieurwinkel Spyk71 in de Steenstraat 71 in Arnhem eigenlijk niet missen. Veel van de foto's hangen er op een indrukwekkend groot formaat, waardoor ze erg goed tot hun recht komen!

Lees ook: NiSi ambassadeur Michel Lucas

Lees ook: Nederlandse fotograaf Theo Bosboom opnieuw in de prijzen bij Wildlife Photographer of the year

Lees ook: Marsel van Oosten, Wildlife Photographer of the Year 2018

 

 

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie