Samsung One UI 3.1 update

Samsung One UI 3.1 update beschikbaar voor meer Galaxy-gebruikers

Redactie DIGIFOTO Pro 2064
Samsung maakt bekend dat de meest recente One UI 3.1-update beschikbaar komt voor de Galaxy S20-serie, Galaxy Note20-serie en de Galaxy Z Fold2 en Galaxy Z Flip-serie. Met de update maak en bewerk je foto’s en video’s als nooit tevoren. Daarnaast biedt de upgrade tal van extra functies die het dagelijks leven makkelijker en leuker maken. Met de update haal je het maximale uit je Galaxy-smartphone.

“Het is ons doel om mensen met een Galaxy te laten genieten van de laatste technologische mogelijkheden,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “De One UI 3.1 upgrade is daarom een belangrijke stap. Niet alleen als je in het bezit bent van een Galaxy S21, maar ook met de Galaxy S20, Galaxy Note20 en Galaxy Z heb je de beschikking over het beste van het beste.”  

Samsung One UI 3.1 komt met nieuwe slimme camerafuncties

Single Take

Dankzij One UI 3.1 introduceerde de Galaxy S21-serie tal van camera-innovaties, waarmee je eenvoudig verbluffende foto’s en video’s maakt. Met de upgrade zijn die ervaringen nu voor veel meer mensen toegankelijk. Zo mis je geen moment met de verbeterde functie Single Take. Met één klik op de knop leg je een veelheid aan stilstaande en bewegende beelden vast. Aan jou vervolgens de keuze welke je het meest geslaagd vindt.

Samsung One UI 3.1, Samsung, Samsung update, Samsung Galaxy, Galaxy, Galaxy S20, Galaxy Note20, Galaxy Z, Galaxy S21-functies, Galaxy S21, update

Object eraser

Ook introduceert One UI 3.1 de nieuwe tool Object eraser. Zonder handmatige en tijdrovende bewerking perfectioneer je je beeld in no-time. Met de intelligente foto-edit functie verwijder je wat je niet wilt zien uit de foto. Tik simpelweg op het gebied dat je wilt aanpassen en, voilà, het wordt automatisch geselecteerd en verwijderd.

Touch autofocus en auto-exposure controller

De update heeft een verbeterde touch autofocus en auto-exposure controller, waarmee je de focus en helderheid van je foto’s makkelijk verbetert. Met een simpele swipe naar links of rechts op het scherm pas je het beeld aan en klik je pas als je helemaal tevreden bent.

Multi Mic Recording

One UI 3.1 introduceert ook de nieuwe functie Multi Mic Recording. Zo neem je tegelijkertijd audio op via je telefoon en verbonden Bluetooth-device, zoals Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds+. Deze functie is bijvoorbeeld ideaal voor vloggers om op afstand commentaar te geven bij een shot. Net zoals Multi Mic Recording ideaal is voor muzikanten die de beste geluidskwaliteit willen door hun stem en instrument apart op te nemen. Met deze functie maak je video’s die geweldig klinken én er geweldig uitzien. Perfect om je creativiteit de vrije loop te laten.  

Je beste shots en favoriete momenten sla je op in de geüpdatete Gallery. Al je video’s en foto’s staan gegroepeerd in een overzichtelijke feed waarin het simpel navigeren is.

Andere slimme functies van Samsung One UI 3.1

Eye Comfort Shield

In de instellingen vind je de nieuwe Eye Comfort Shield-functie, die automatisch het blauwe licht aanpast naar het moment van de dag. Met de warmere kleurtonen van Eye Comfort Shield val je ‘s avonds makkelijker in slaap. Je kunt ook de instellingen zo aanpassen dat ze helemaal samenkomen met jouw persoonlijke wensen.

Samsung One UI 3.1, Samsung, Samsung update, Samsung Galaxy, Galaxy, Galaxy S20, Galaxy Note20, Galaxy Z, Galaxy S21-functies, Galaxy S21, update

Verwijder locatiegegevens

Je privacy is belangrijk en de Samsung One UI 3.1 update maakt het makkelijker dan ooit om de controle te houden over wat je deelt. Zo verwijder je metadata, die laten zien waar je bent, van foto’s voordat je ze deelt. Of je gebruikt Private Share om te bepalen wie je toegang geeft tot de content die je stuurt, en hoe lang die beschikbaar blijft. 

Met de nieuwe One UI 3.1 op je toestellen werkt het Galaxy-ecosysteem extra soepel en probleemloos. Door het vaste interface is het eenvoudiger om te switchen tussen telefoon en tablet. Gebruik je Auto Switch op je Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds+, dan schakelt je audio naadloos over van het ene Galaxy-device naar het andere. Met 360 Audio op je Galaxy Buds Pro heb je extreem realistisch en meeslepend geluid als je een video bekijkt of naar muziek of een podcast luistert op je smartphone.

Bezoek www.samsung.com/one-ui voor meer informatie over One UI.

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Ze zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op https://news.samsung.com/nl/ en hun blogs Explore en Insights.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie