Professional Imaging 2018: dit zijn de bezoekers van dag 2

Redactie DIGIFO... 678 0
De Professional Imaging 2018-beurs is van start gegaan. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn ook aanwezig en op de stand was het ook de tweede dag behoorlijk druk met bezoekers die een eigen shoot wel zagen zitten.

Er werd hard gewerkt op de stand van DIGIFOTO Pro om bezoekers op de foto te zetten en hen een gepersonaliseerde cover te geven. Toch, het is gelukt en alle covers van dag 2 vind je hier. Was jij er niet op dag 2, maar heb je wel een cover shoot gehad? Dan vind je de desbetreffende foto ook in deze map.

Like ze, deel ze en laat ons weten wat je van de resultaten vindt!

DIGIFOTO Pro op Professional Imaging 2018

De beurs is nog maar net van start, dus laat je gerust bij ons op de cover zetten wanneer je aankomende dagen Professional Imaging 2018 bezoekt. Waar je ons kunt vinden? Hal 3, stand 68. Iedereen is welkom!

Naast een mooie, gepersonaliseerde cover maak je direct kans op de fotoreis t.w.v. €2.000,- met Nordic Vision Fotoreizen! Bovendien krijg je ook nog eens €500,- aan huurtegoed bij Budgetcam!

Ook vind je natuurlijk aantrekkelijke beursaanbiedingen op de Professional Imaging in samenwerking met Cameranu.nl. Ben je op zoek naar nieuw gereedschap? Dan ben je bij Professional Imaging aan het goede adres. Op de stands tref je namelijk veel en diverse fotogear!

Professional Imaging 2018

Als fotograaf of videograaf kun je eigenlijk niet om een bezoek aan deze beurs heen. Vorig jaar trok de beurs ruim 10.000 bezoekers. Twijfel dus niet om samen met andere fotografieliefhebbers te komen zien hoe fotografie nog altijd springlevend is.

Toegangstickets zijn te koop via de website.

Online verkoopprijs:
€ 10,– Dagticket p.p. 
€ 20,– Passe-partout p.p. – 3 dagen 

Genoemde prijzen zijn inclusief parkeerkosten en pendelbus van en naar NS station Nijkerk/De Loods.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie