OCF Zoom- en OCF Magnum reflector

Preview: 2 nieuwe lichtvormers van Profoto

Redactie DIGIFO... 1993 0
Profoto staat al jaren bekend om de krachtige flitsers die het bedrijf produceert. Maar Profoto noemt zich niet voor niets een ‘Light Shaping Company’ en maakt ook meer dan 150 verschillende lichtvormers. Onlangs is dit assortiment uitgebreid met de OCF Zoom- en OCF Magnum reflectors.

Volgens Profoto is lichtvorming de belangrijkste factor voor het maken van fantastische foto’s. Daarom ontwikkeld het bedrijf al sinds jaar en dag verschillende soorten reflectors, softboxen, gels en nog veel meer. Onlangs is het enorme assortiment nog groter geworden door de toevoeging van de OCF Zoom reflector en de OCF Magnum reflector.

Profoto OCF Zoom Reflector

ProfotoMocht je flitser toch niet genoeg power hebben om je onderwerp perfect vast te leggen, dan kun je daar de OCF Zoom Reflector op aansluiten. Deze reflector is speciaal gemaakt voor Profoto flitsers met een vlakke voorzijde. De OCF Zoom Reflector biedt een extra lichtopbrengst tot wel 1.2 f-stops, creëert een egale verspreiding en is compact en licht genoeg om makkelijk op locatie mee te nemen.

Profoto OCF Magnum Reflector

ProfotoDe OCF Magnum Reflector is net als de OCF Zoom reflector ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met Profoto flitsers met een vlakke voorzijde en biedt een aanzienlijk zoombereik. De reflector biedt bijna 2 f-stops extra lichtopbrengst en is daarmee perfect om licht over lange afstanden te verspreiden. Ondanks de grote hoeveelheid extra licht die de reflector levert is de OCF Magnum Reflector bescheiden in formaat en is net zo compact en licht als de Zoom Reflector.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe lichtvormers van Profoto zijn al beschikbaar. De OCF Zoom Reflector heeft een adviesprijs van € 163,35 en de OCF Magnum Reflector is verkrijgbaar vanaf € 217,80.

Kijk voor meer informatie op de website van Profoto.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie