LED lampen van McoPlus bieden scala aan mogelijkheden

Populariteit van 'continulicht' groeit in de fotografie

Redactie DIGIFOTO Pro 1008
De populariteit van 'continulicht' groeit in de fotografie. Bovendien worden de LED lampen steeds beter van kwaliteit. Denk hierbij aan de lichttemperatuur, de aansluitmogelijkheden, en het gebruik van verschillende batterijen. Al deze zaken zitten standaard op de LED lampen van McoPlus.

Nieuw bij de lampen van McoPlus is de mogelijkheid om de kleurtemperatuur te regelen. Dit kan op alle modellen. Een aparte knop kan de kleurtemperatuur regelen van 3200K tot 7500K. Het assortiment van McoPlus is recent uitgebreid met de LEDTubeLight. Deze is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de studio en op locatie. Met de LEDTubeLight voeg je extra licht toe om zo schaduwpartijen weg te werken of bepaalde zaken juist uit te lichten.

LEDTubeLight

De LEDTubeLight

Wat is het voordeel van LED lampen?

Een ledlamp is een uit licht-emitterende diodes opgebouwde lamp voor gebruik in een fotostudio of op de filmset. Ledlampjes zijn klein van formaat en energiezuinig en vormen hiermee een perfecte toevoeging voor extra belichting bij het maken van een foto of het schieten van videobeelden.

Kijk hier voor alle de mogelijkheden en de prijzen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie