Pixum: een sterke troef voor iedere professionele fotograaf

Redactie 1004 0
Als professioneel fotograaf wil je altijd voldoen aan de vraag van jouw opdrachtgevers. Daar stel je alles voor in het werk. Zo werk je als vanzelfsprekend met hoogwaardige apparatuur en neem je alleen genoegen met fotoproducten van de allerbeste kwaliteit. Toch? Daarbij is de hulp van een sterke, professionele partner die begrijpt wat jij zoekt een sterke troef. Pixum is die sterke troef.

Wanneer je werkt als professioneel fotograaf maak je foto's van professionele kwaliteit, beheers je de techniek, heb je een schat aan ervaring, kun je in allerlei omstandigheden werken én werk je alleen met professionele apparatuur. Kortom, je kiest altijd en alleen voor de beste kwaliteit en service. Alleen zo kun je jouw klanten verzekeren van de allerbeste kwaliteit.

Sterke partner

Daarnaast is een sterke partner die met je meedenkt, met je meevoelt en met je mee actie voert een sterke troef voor iedere fotograaf die zijn dienstverlening nog verder wil professionaliseren. Dat zijn exact de zaken waar het zakelijke team van Pixum voor staat. Dit team heeft niet alleen jarenlange ervaring in B2B, maar weet bovendien als geen ander waar het in de professionele fotografie om draait. Een absolute voorwaarde voor een perfect ingespeeld partnership. Eenmalig scoren komt niet voor, een duurzame relatie is waar het bij Pixum om draait.

Papierset

Wat zijn exact de voordelen die jij als professioneel fotograaf hebt bij Pixum? Allereerst krijg je een Pixum Papierset zodat je jouw klanten altijd kunt tonen wat Pixum kwaliteit impliceert. Immers, zien is geloven. Ook sturen ze je niet van het kastje naar de muur. Je hebt altijd je eigen contactpersoon waarmee je contact kunt opnemen. Daarnaast zorgt Pixum altijd voor up to date showmateriaal. Dat wordt uiteraard altijd in nauwe samenspraak met jou gemaakt. En dat duidelijk en transparant. Bij Pixum kom je achteraf dus nooit voor financiële verrassingen te staan en weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Succes

Ben je bezig met een bepaalde actie, een expositie of een ander event waarbij Pixum je op wat voor manier dan ook kan ondersteunen, schroom dan niet en trek aan de bel. Ze doen er in dat geval alles aan om van jouw event een succes te maken waarbij kwaliteit altijd de rode draad vormt. Exact zoals jij dat als professioneel fotograaf voorstaat.

Groot assortiment

Hulp of tips nodig bij het verder ontwikkelen van jouw huisstijl? Ook in dat geval kun je altijd vertrouwen op de expertise van Pixum. Zo beschikken ze over een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voor jouw klanten waaruit een geheel eigen huisstijl ontwikkeld kan worden die perfect past bij jouw business.

Preferred supplier

Niet zelden vraagt een strategisch partner om een minimale omzet. Pixum is daar niet van. Het enige wat ze vragen van hun partners, is of zij in hun bedrijfsvoering Pixum willen opnemen als preferred supplier.

Dit betekent overigens niet dat je alleen met Pixum zaken mag doen. In tegendeel. Eenmaal per jaar – of zoveel vaker als nodig blijkt te zijn – evalueert het bedrijf de samenwerking en kijkt Pixum waar ze kunnen of moeten bijsturen. Last but not least krijg je in je eerste jaar, als aspirant partner, een prima provisieregeling.

De voordelen op een rij:

  • een eigen contactpersoon
  • begeleiding vanaf ontwerp, via bestelling tot de feedback achteraf
  • op maat gesneden oplossingen voor alle presentatiewensen
  • een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten
  • Individuele aanbiedingen op basis van attractieve condities en faire prijzen
  • voor zeer grote bestellingen zijn aparte condities mogelijk

Meer weten? Ga naar www.pixum.nl/business.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie