Picture perfect; ontdek de wereld met Sawadee Reizen

Picture perfect; ontdek de wereld met Sawadee Reizen

Redactie DIGIFO... 1559 0
Je loopt over een parelwit strand, palmbomen wuiven in de wind, op een tak zie je een tropische vogel in de meest felle kleuren. Je denkt; dit is de mooiste plek op aarde, hier moet ik een foto van maken! Wie een reis maakt met Sawadee zal dit moment meerdere malen beleven.

De avontuurlijke rondreizen van Sawadee brengen je naar prachtige natuurgebieden, grootse wereldsteden, pittoreske dorpjes en laten je kennis maken met verschillende culturen over de hele wereld. Een aantal plekken voor je op een rij, die je gezien moét hebben, al is het alleen maar voor die perfecte foto.

Zuid-Afrika

Dit land kent naast mooie steden en mensen natuurlijk een overweldigend natuurschoon. De perfecte plek om dieren te fotograferen, van meterslange giraffen tot moeilijker te spotten reptielen, zoals de gekko. Wie voor groot en indrukwekkend gaat legt de Big Five vast: de leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard.

Indonesië

Groene uitgestrekte rijstvelden of tropische stranden. Indonesië heeft het allemaal. Je raakt hier niet uitgekeken, van de heerlijke producten op de lokale markt en de verkeersdrukte in de steden tot de immense jungle. Wie weet kom je oog in oog te staan met een groep orang-oetans, de bewoners van het oerwoud. Wat wordt jouw mooiste foto?

Peru

Wie op reis gaat naar Peru brengt vast een bezoek aan een van de vele hoogtepunten die dit land rijk is, zoals het bekende Machu Picchu, een eeuwenoude Inca-stad. Ook voor portretfotografie ben je hier helemaal op de juiste plek. De kleurrijke bevolking is vriendelijk, gastvrij en super fotogeniek. Als je de lokale bevolking wilt fotograferen, vraag dan wel altijd even om toestemming.

Vietnam

Je kent ze wel, die foto’s van zonovergoten baaien met gekleurde boten. Deze foto’s maak je in Vietnam. In Halong Bay varen karakteristieke zeilschepen en kleine vissersbootjes. Daarnaast vind je er kleine groene eilandjes en geheime lagoons. Een trip tijdens zonsondergang maakt het nog magischer. Eén punt om op te letten; ga wel in het goede seizoen!

Costa Rica

Een rondreis door Costa Rica brengt je langs flora en fauna. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Je vindt hier bizarre plantsoorten zoals de ‘Hot Lips’, een enorme rode bloem in de vorm van een kussende mond of de ‘oudemannenbaard’, een mostype dat groeit op bomen. Ook wie van dieren houdt kan hier z’n geluk niet op, van felgekleurde papegaaien tot snelle aapjes in allerlei maten. Leef je uit!

Zelf ontdekken?

Deze fotogenieke bestemmingen zelf ontdekken? Ga naar de website van Sawadee voor meer reisinspiratie!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie