Vind je weg in Photoshop CC

Photoshop CC voor Lightroom-fotografen

Redactie DIGIFO... 1291 0
Wil jij (nog veel beter) je weg vinden in Photoshop CC? ‘Photoshop CC voor Lightroom-fotografen’ is een praktische gids om je wegwijs te maken in het werken met Photoshop CC in de dagelijkse praktijk. Het boek is te verkrijgen als e-boek en in gedrukte vorm.

Het boek Photoshop CC voor Lightroom-fotografen gaat er vanuit dat je Adobe (Photoshop) Lightroom gebruikt als de basis voor je fotografie. Daarin beheer je de foto’s, en doe je de ‘gewone’ standaard bewerkingen van de raw-bestanden. Photoshop is dan bedoeld voor het moment dat je dingen wilt doen die in Lightroom niet meer goed mogelijk zijn.

De nadruk in dit boek van Johan Elzenga ligt op het bewerken van bestaande foto’s. Je bent na lezing van dit boek geen Photoshop-specialist, en dat is ook helemaal niet nodig. Om auto te kunnen rijden, hoef je ook geen monteursopleiding te volgen. En om binnen deze vergelijking te blijven: dit boek is bedoeld om je ‘rijbewijs Photoshop CC’ te halen, niet om je een ‘Photoshop CC-monteursdiploma’ te laten behalen.

E-Boek

Het e-boek is verkrijgbaar in de Apple iBooks Store, Google Play Store, en Lees.nl. De titel van het e-boek is Photoshop CC2017 voor Lightroom-fotografen, en wordt, daar waar nodig, up-to-date gehouden met relevante nieuwe functies uit Photoshop CC2018.

Je kunt het boek hier ook in gedrukte vorm krijgen.

Auteur Johan Elzenga

Prijs €20,-

Uitgeverij Sycorax

ISBN 9789492404145.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie