Paparazzi-fotograaf Van Tellingen overleden

Redactie DIGIFO... 6885 0
Fotograaf Joop van Tellingen is overleden. De Koning van de Roddelfoto's overleed donderdagmiddag op 67-jarige leeftijd. Van Tellingen begon als fotograaf bij De Telegraaf, en werkte daarna voor weekbladen als Privé en Party.

Van Tellingen had er zojuist een driejarige strijd tegen blaaskanker opzitten, toen hij in maart weer geveld werd. In zijn lichaam werden kwaadaardige uitzaaiingen aangetroffen die hem fataal werden. Ondertussen stromen de condoleances aan het adres van de familie Van Tellingen binnen.

Zo schreef onder andere Marco Borsato op Twitter: 'Hij was de Godfather van de paparazzi en een fijne vent! Dennis en familie van Tellingen, gecondoleerd met het verlies van Joop!'. Ook Gerard Joling liet van zich horen: Hoor net dat de grote paparazzi fotograaf Joop van Tellingen is overleden. Ik kende hem al 28 jaar. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte', aldus de volkszanger.

Van Tellingen begon als fotograaf bij de Telegraaf, waar hij al snel voor Henk van der Meijden, samensteller van de Privé-pagina, werkte. Daarna werkte hij voor diverse weekbladen als Privé en Party. Wanneer Van Tellingen wordt begraven is nog niet bekend gemaakt.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie