5 april t/m 30 juni 2021

Panasonic LUMIX S5 nu met € 500 cashback!

Christel de Wolff 2452 0
In de actieperiode ontvang je bij aankoop van een Panasonic LUMIX S5 (evt. met objectief) tot € 500,- cashback. Daarnaast krijg je een jaar extra garantie. Lees snel verder!

De Panasonic LUMIX S5 is een geavanceerde, maar zeer compacte full frame systeemcamera. Kortgeleden ging onze DIGIFOTO Pro Ambassadeur Léon Wodtke aan de slag met de camera en hij was er zeer over te spreken. Zijn ervaringen lees je in dit artikel.

Panasonic LUMIX S5 in het kort

Na de LUMIX S1, de S1R en de S1H komt de LUMIX S5. Door de naamgeving lijkt het even alsof Panasonic hier een flink aantal modellen heeft overgeslagen, maar het getal vijf komt mogelijk van een heel andere – maar zeer logische – kant. In 2017 presenteerde Panasonic de LUMIX GH5, een zeer goede foto- en videocamera met MFT-sensor. Met een soortgelijke omvang én prijs is de Panasonic LUMIX S5 uiterst aantrekkelijk voor trouwe Panasonic GH5-gebruikers die de stap willen maken naar full frame. De S5 heeft namelijk dezelfde 24 megapixel full frame sensor meegekregen als de LUMIX S1 met uitstekende prestaties bij ISO-waarden tussen de 100 en 51200. Ook andere specificaties heeft de jongste telg uit de S-serie afgekeken bij de eerdere drie modellen. De LUMIX S5 is toch een slag compacter en lichter dan zijn grotere broers en dat merk je meteen in de praktijk

€ 500,- cashback

Wil jij zelf ervaren wat de Panasonic LUMIX S5 kan? Dan treft het om te weten dat je de camera nu extra voordelig kunt aanschaffen. In de periode van 5 april tot en met 30 juni ontvang je namelijk tot wel € 500,- cashback bij aanschaf van een LUMIX S5 losse body of de body in combinatie met een geselecteerd LUMIX S objectief. Een lijst van de geselecteerde objectieven vind je hier.

Extra garantie Panasonic LUMIX S5

De camera's en objectieven van Panasonic zijn zeer betrouwbaar, toch kan er altijd wat mee gebeuren. Daarom kan een jaar extra garantie je soms net dat extra duwtje geven om tot aankoop over te gaan. Bij aanschaf van een Panasonic LUMIX S5 body, of in combinatie met een objectief, profiteer je in de actieperiode dan ook niet alleen van een leuke cashback, maar krijg je er ook nog eens een jaar extra garantie bij aangeboden.

Voor meer informatie en gebruik te maken van de actie, navigeer je naar www.panasonic.nl/acties.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel