Snelheidsmonster

Panasonic Lumix G9 - Nieuw topmodel van Panasonic

Redactie DIGIFO... 1296 0
Panasonic heeft zojuist de nieuwe Lumix G9 geïntroduceerd. Dit nieuwe topmodel bouwt voort op de kracht van de Lumix GH5, moet de beste beeldkwaliteit van Lumix G-camera's ooit leveren en kan foto's maken van 80 megapixel.

De afgelopen dagen waren wij met Panasonic in Portugal om aan de slag te gaan met de Lumix G9. Lees hier onze eerste indruk van dit nieuwe topmodel.

De Panasonic Lumix G9 is uitgerust met een 20,3 MP-sensor die los in de camera kan bewegen waardoor de camera in de High Resolution-modus foto's kan maken van 80 megapixel en beschikt over beeldstabilisatie die maar liefst 6,5 stops winst moet bieden. Verder is de G9 volledig weersbestendig, uitgerust met twee SD-kaartslots en handige draaiknoppen waarvan de fuctie volledig naar wens in te vullen is.Panasonic Lumix G9

Snelheidsmonster

Panasonic lijkt met de Lumix G9 een waar snelheidsmonster op de markt te brengen. De camera kan scherpstellen in slechts 0,04 seconde, 20 foto's per seconde maken met continue autofocus en zelfs 60 foto's per seconde als je de autofocus vastzet. Ook is de nieuwe Panasonic-camera uitgerust met alle 4- en 6K Photo-opties die we kennen van de GH5 zoals post focus en focus stacking.

Prijs en beschikbaarheid Panasonic Lumix G9

De nieuwe Panasonic Lumix G9 moet vanaf januari 2018 beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 1.699,-.

Kijk voor meer informatie op de website van Panasonic.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie