Opnieuw Internationale Award voor Frank Peters

Redactie DIGIFOTO Pro 418

Fine art-, reis- en persfotograaf Frank Peters heeft met zijn foto ‘Poles and Birds' goud behaald in de Tokyo International Foto Awards. Het beeld bereikte de eerste plaats in de categorie Fine Art Special Effects (lange sluitertijden). De foto is gemaakt in Zeeland met een lange sluitertijd van enkele minuten. Ook ontving Peters een eervolle vermelding voor de serie ‘Winds’, een fotoserie van landschappen in Lotharingen, Frankrijk. De Tokyo International Foto Awards is een prestigieuze fotowedstrijd met hoge kwaliteit fotografie. 

In de afgelopen jaren won Peters verschillende awards, waaronder de International Photography Awards New York, Fine Art Photography Awards, ND Awards, gouden medailles in Prix de la Photographie Paris en Pano Awards, verschillende zilveren, bronzen medailles en eervolle vermeldingen in andere internationale fotowedstrijden. 

Naast z’n fine art fotografie is Peters werkzaam als persfotograaf voor dagblad de PZC en maakt hij reisreportages voor o.a. Bergen Magazine en Wandelmagazine. Ook werkt hij als cameraman, verslaggever en editor aan TV producties als ‘De Kunst van het Leven’, een serie van Studio VC (Victor DeConinck) over Zeeuwse kunstenaars, die wordt uitgezonden bij Omroep Zeeland. 

Meer informatie en onderscheiden foto’s zijn te vinden op de website van Frank Peters: https://www.frank-peters.nl/portfolio-awards-mentionshttps://www.frank-peters.nl/portfolio-awards-mentions. Fine art prints van zijn werk zijn te zien in galerie Studio VC aan de Lange Noordstraat 64 in Middelburg.

Hierbij de link naar de winnende foto: https://www.tokyofotoawards.jp/winners/social/2023/23-41301-23/.

Link naar de eervolle vermelding: https://www.tokyofotoawards.jp/winners/social/2023/23-41302-23/.

 

Ook interessant:

Lees hier: Photoshop tutorial: reflectie in water

Lees hier: Zin en onzin van lichtsterke objectieven

afbeelding van Kasper Knoester

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie