Free goodies!

Onze favoriete (gratis) Lightroom presets - Week 29

Siem van Woerkom 1147 0
Iedere week zetten we een paar van onze favoriete Lightroom presets op een rijtje. Download ze en probeer ze eens voor je volgende shoot!

Candid Street

De Candid Street Lightroom preset transformeert je foto's eenvoudig tot een geheel nieuwe stijl. Deze preset is ontworpen om het uiterlijk en gevoel te creëren van een oude verlopen filmrolletje. Groen en blauw tonen worden versterkt en er komt meer definitie in je beeld. De preset is uitgebalanceerd en perfect voor reisfotografie, mode, portretten, lifestyle en alles daartussenin.

Downloaden kan hier.

Morocco

Deze Morocco Lightroom preset voegt binnen enkele klikken blauwe tinten, zachte schaduwen en een tijdloze sfeer toe aan uw foto's! Deze preset helpt amateurs en professionele fotografen om een mooie sfeer in hun werk te bereiken. De foto's zullen een behoorlijke boost krijgen in de groentonen waardoor er een turqoise effect op de beelden komt. Ook gaat de exposute iets omhoog zodat de foto's iets feller en lichter zullen zijn. 

Morocco is hier te downloaden. 

Retouching

Deze preset is ontworpen om je te helpen bij het retoucheren van foto's en zo met één klik een professioneel resultaat te krijgen. De preset is gemaakt om er geweldig uit te zien met een grote verscheidenheid aan afbeeldingen. Je kunt echter altijd aanpassingen maken om aan individuele foto's te voldoen. Niets is in 1 klik goed, dus ga lekker experimenteren, daar is Lightroom namelijk perfect voor.

Hier vind je de Retouching preset.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siemvan Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSiem