Probeer ze allemaal!

Onze favoriete (gratis) Lightroom presets - Week 27

Siem van Woerkom 1025 0
Presets zijn een ideale manier om je foto's net dat beetje extra's mee te geven in Adobe Lightroom. We zetten iedere week een paar van onze favorieten op een rijtje.

Exotic Trip

De Exotic Trip Lightroom-preset voegt wat extra magie toe aan tropische landschapsfotografie. Perfect voor jungles, watervallen, stranden, blauwe wateren en eilanden. Het versterkt de aqua en groene tonen in natuurlijke beelden zodat ze NOG meer tot leven komen.

Exotic Trip kan je hier downloaden: https://presetlove.com/presets/exotic-trip/

Coffee Break

Coffee Break is een gratis Lightroom preset die de onmiskenbare warmte van een café in de buurt vastlegt. Net als waar het naar vernoemd is, werpt dit een tint van koffiebruine tinten. Deze preset is in tegenstelling tot de meeste traditionele sepia-effecten niet te heftig, maar de warme kleurverzadiging van je foto blijft helder en is nooit uitgespoeld.

Coffee Break vind je hier: https://presetlove.com/presets/coffee-break/

Night Leaks

Night Leaks is een gratis Lightroom-preset die elk nachtlandschap transformeert in een adembenemend lichtspektakel. Het heeft speciale radiale filters die foto's voorzien van een elegante reeks kleuren. De transformatie is verbluffend: het onderwerp wordt nu verlicht door een spectrum aan kleuren en verandert met 1 klik van een eenvoudige nachtopname tot een rijke dramatische foto.

Hier download je Night Leaks: https://presetlove.com/presets/night-leaks/

afbeelding van Siem van Woerkom

Siemvan Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSiem