Nieuw jaar, nieuwe downloads!

Onze favoriete (gratis) Lightroom presets - Week 2

Siem van Woerkom 7317
Iedere week zetten we een paar van onze favoriete Lightroom presets op een rijtje. Download ze en probeer ze eens voor je volgende shoot!

Queenstown

Een wat ingetogen versie van een variatie op Orange & Teal lightroom presets. Het is een keer wat anders, maar een fijne verassing. Ik heb deze preset zelf al op meerdere projecten toegepast en kan hem iedereen aanraden. Vooral gaaf voor je vakantiefoto's! 

Queenstown download je hier

lightroom

Havana

Deze preset is het best te omschrijven in de stad waarmee hij de naam deelt; weelderig. Rijke en vibrante kleuren laten je foto's schitteren. Wanneer je de preset op je eigen foto's toepast zul je merken dat vooral de aardtonen wat helderder en rijker worden. Ook krijgen kleuren als roze en paars (iets dat je vaak terug ziet in de straten van deze stad) een flinke boost!

Havana kan je hier downloaden. 

lightroom

Jaipur

Pas je Jaipur toe op je foto's, dan zal je een ding meteen opvallen; geel! Heel erg veel geel en oranje. De preset zorgt ervoor dat deze twee kleuren uit elke foto zullen springen waar de preset op toegepast wordt. En het grootste voordeel, het werkt ook op foto's die niet in India gemaakt zijn. 

Klik hier voor de Jaipur preset.

lightroom
afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem