Free goodies

Onze favoriete (gratis) Lightroom presets - Week 15

Siem van Woerkom 1216 0
Presets zijn een ideale manier om je foto's net dat beetje extra's mee te geven in Adobe Lightroom. We zetten iedere week een paar van onze favorieten op een rijtje. 

FujiColor 400 C

Sommige onder ons zullen deze film nog wel herinneren. Met FujiColor 400 C kan je foto's een prachtige retro sfeer geven. De ge-desatureerde kleuren en vage blauwtint zorgt ervoor dat je portretten lijken alsof ze zo uit 1980 komen. Een super leuke en simpele preset die voor extra creativiteit kan zorgen. Heb je hem geprobeerd? Upload dan zeker een voorbeeld in onze gallery, we zien de foto's altijd graag!

FujiColor 400 C download je hier

Film Collection Pack

Voor wie een wat milder effect wil raden we de Film Collection pack aan. Zachte huidtinten, licht en helder. Perfect voor bruiloften, familie shoots, kinder foto's en couple shoots. Deze pack bevat zo'n 15 effecten die toe te passen zijn in lightroom. Ideaal voor iemand die veel buiten schiet, en eens wat anders wil dan moody shots. 

De Film pack kan je hier downloaden

California Sunset

We kunnen niet wachten op de zomer! En met de mooie temperaturen van de afgelopen dagen leek het ons perfect om een warme preset toe te voegen aan onze uitblinkers. California sunset zorgt ervoor dat de oranje en rode tinten in je foto geboost worden, en voegt saturatie en ruis toe. Het effect is een zonovergoten beeld dat zo in amerika geschoten had kunnen zijn. Probeer hem zeker eens met model foto's!

Download California sunset op deze pagina, en zet de warmte omhoog!

 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siemvan Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSiem