Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 1.2020

Christel de Wolff 1124 0
Hoe houden we het binnenblijven vol? Wel, met een kop thee/koffie en de nieuwste uitgave van DIGIFOTO Pro magazine? Ga niet onnodig de straat op en bestel DIGIFOTO Pro 1.2020 gewoon in onze webshop!
Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 1.2020 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 1.2020

Dit jaar zullen de Olympische Spelen worden gehouden in Tokio. Meer nog dan anders zullen camerafabrikanten zichzelf willen overtreffen om als beste gereedschap voor sportfotografen uit de bus te komen. Men zet dan ook massaal in op snelheid in zowel het fotograferen als in het overdragen van gegevens. Zowel Canon als Nikon komen met een nieuwe spiegelreflexcamera. Wij wierpen alvast een blik op de Canon EOS 1D X Mark III.

Reviews

Maar er is natuurlijk nog veel meer. We gingen aan de slag met de nieuwste Tamron-objectieven, testten de EIZO ColorEdge CS2470 en fotografeerden met de Nikon Z 85mm f/1.8 S. Ook gaven we een beoordeling aan twee Bresser lampen, en het allermooiste? We mogen ze weggeven in onze fotowedstrijd! Wil jij kans maken? Blader dan snel door naar pagina 88 om te zien wat je moet doen.

Documentaire- en nieuwsfotografie

Als altijd gaan we in deze eerste editie van 2020 weer in gesprek met een aantal zeer inspirerende fotografen. In het thema documentaire- en nieuwsfotografie spreken we met reisfotograaf en Canon-ambassadeur Pie Aerts over zijn inspirerende en vaak langlopende projecten. Daartegenover staat het verhaal van Hans van Rhoon die de overstap heeft gemaakt van reisfotografie naar sociaal documentair werk voor het ANP/Hollandsche Hoogte.

Wie zelf aan de slag wil met reportagefotografie, doet er goed aan om de accessoires die we voor je op een rij hebben gezet eens te onderzoeken. Deze kunnen de vaak stressvolle situaties waarin een nieuwsfotograaf zichzelf bevindt, een stuk aangenamer maken.

Boudoir- en erotiek fotografie

Verder in deze editie lees je over de intieme fotografie van boudoirfotografe Annick Meijer en gaan we nog een stapje verder wanneer we spreken met erotiekfotograaf Gert Jan van Noorden, die onlangs de grootste solo-expositie op het gebied van erotische fotografie neerzette in Nederland.

Over exposities gesproken, uiteraard hebben we de leukste en meest leerzame fotografie-evenementen van de komende periode weer voor je verzameld, heb jij bijvoorbeeld al kaarten voor de Fotofair van dit jaar?

Uiteraard plaatsen we hier een kanttekening bij. Vanwege de coronacrisis zijn veel, zo dan niet alle, evenementen ten minste tot en met 6 april afgelast. We houden je online op de hoogte van de ontwikkelingen en gevolgen voor de fotografiewereld! 

Nog veel meer te lezen

Daarnaast zetten we het laatste nieuws voor je op een rijtje, hebben we een leuke Photoshop tutorial voor je klaar staan en zetten we diverse lezers in de spotlight in de gelijknamige rubriek. Kortom, er valt genoeg te zien en te lezen. Geniet van deze mooie editie!

DIGIFOTO Pro webshop en abonnement

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 1.2020 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel