Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO 3.2020

Christel de Wolff 1754
De oplettende (en minder oplettende) lezer had het waarschijnlijk meteen door. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn nu samen een dubbeldikke editie van DIGIFOTO magazine, is ideaal leesvoer voor op vakantie dus. Haal hem nu in een boekenwinkel bij jou in de buurt óf bestel eenvoudig in onze webshop!

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO 3.2020 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 8,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO 3.2020

De oplettende (en minder oplettende) lezer had het waarschijnlijk meteen door. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn nu samen DIGIFOTO magazine. De naam is korter, maar de editie een stuk langer. We hebben door DIGIFOTO Pro en digifoto Starter samen te voegen namelijk een dikke 156 pagina's weten te maken van de toch altijd al uitgebreide edities. Het nieuwe DIGIFOTO magazine is ideaal leesvoer voor op vakantie dus.

Dubbeldikke vakantie editie

Vakantie, die vieren we dit jaar massaal in Nederland. Vorige editie schreven we al geschrokken over de coronacrisis, ten tijde van het schrijven van dit voorwoord lijken we het ergste gehad te hebben en mogen kroegen en sportscholen weer open en evenementen weer gehouden worden. Uiteraard met gepaste maatregelen.

Focus op wat wél mogelijk is

In de fotografiewereld zien we ook een langzaam herstel. Beloofde apparatuur wordt geleverd en veel fotografen kunnen hun werkzaamheden weer oppakken. Voor concert- en evenementfotografen is het wel nog even slikken omdat dat precies de branche is die als laatste zal opkrabbelen. In deze editie laten we bij wijze van hart onder de riem drie topnotch concertfotografen aan het woord over hun meest bijzondere foto. Verder focussen we als het gaat om 'het nieuwe normaal' vooral op wat wél mogelijk is, in een optimistisch doch realistisch artikel van professioneel fotograaf en ervaringsdeskundige Ektor Tsolodimos.

Inspiratie en tutorials voor op het balkon en in de tuin

Verder hebben we in deze dikke uitgave van DIGIFOTO magazine een hoop inspiratie voor je klaar staan en natuurlijk diverse leerzame tutorials. De interviews lees je waar je maar wil, op het strand, onder de parasol op je balkon of in de caravan. De tutorials kun je het beste thuis achter je computer uitvoeren, maar speciaal voor de zomervakantie hebben we ook een tutorial klaar staan over hoe je Adobe Photoshop kunt gebruiken op je tablet. Ideaal voor op reis dus!

Nieuws en reviews

Als altijd staan er natuurlijk ook mooie reviews voor je klaar. We gingen, nog voordat deze officieel was aangekondigd, op pad met de nieuwe vlogcamera van Panasonic en waren tevens erg onder de indruk van de Nikon Z 50, de Fujifilm X100V en de nieuwste aanwinst van Tamron voor Sony E-mount.

Nog veel meer!

In deze editie van DIGIFOTO magazine vind je natuurlijk ook weer onze vaste rubrieken zoals Leren met Wilmar, waarin lezers van opbouwende feedback worden voorzien door professioneel fotograaf Wilmar Dik, de agenda-rubriek en natuurlijk zetten we weer een paar van jullie mooiste foto's in de spotlight.
De oplettende (en minder oplettende) lezer had het waarschijnlijk meteen door. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn nu samen een dubbeldikke editie van DIGIFOTO magazine, is ideaal leesvoer voor op vakantie dus.

DIGIFOTO Pro webshop en abonnement

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO 3.2020 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 8,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel