Noct van Nikon extreem populair

Noct van Nikon extreem populair

Eefke Burg 628 0
Het komende bokehmonster van Nikon, de NIKKOR Z 58 mm f / 0.95 S Noct is zo ongelofelijk populair bij zijn klanten dat Nikon Japan al moeite had om aan de vraag te voldoen, al vóórdat het objectief de planken had bereikt. Nikon Japan heeft een verklaring vrijgegeven waarin staat dat het aantal bestellingen de verwachtingen heeft overtroffen, waardoor Nikon in dat heeft besloten om bestellingen op te schorten. Gelukkig is het objectief in Nederland nog wel te verkrijgen.

Nikon NIKKOR Z 58 mm f / 0.95 S Noct ontzettend populair

De verklaring van Nikon Japan was als volgt: 'We accepteerden pre-order bestellingen voor de Nikon NIKKOR Z 58mm f / 0.95 S Noct vanaf 12 oktober, maar omdat er veel meer bestellingen zijn geplaatst dan verwacht, kost het naar verwachting meer tijd om het product te leveren. Daarom hebben we besloten de bestelling op te schorten. Onze excuses voor het ongemak voor klanten die het objectief overwegen te kopen.'

Lees ook: Win een reis naar Canada door aan dit onderzoek mee te doen.

De verklaring vervolgt: 'Momenteel werken we aan het hervatten van bestellingen, maar de productie van deze producten is beperkt vanwege de behoefte aan geavanceerde productietechnologie.' Volgens Nikon Japan kan het dan ook een tijdje duren voordat de bestellingen hervat kunnen worden.

Lees ook: Tien alledaagse items die je foto's viral laten gaan

Nikon NIKKOR Z 58 mm f / 0.95 S Noct in Nederland wel verkrijgbaar

Gezien de hoeveelheid glas en de technische precisie die nodig is om zo'n geavanceerd objectief te maken is het begrijpelijk dat de productie van een dergelijk objectief beperkt is. In Nederland is het ontzettend populaire objectief gelukkig nog wel te verkrijgen.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke