Nieuwe telg NOVOFLEX TrioPod-statiefsysteem

Nieuwe telg NOVOFLEX TrioPod-statiefsysteem

Redactie DIGIFO... 819 0
Op de Photokina introduceert NOVOFLEX een toevoeging aan het TrioPod all-in-one-statiefsysteem. De nieuwe telg heet Triobalance = Q 6/8 en is een alternatief voor de twee bestaande basiseenheden.

In 2014 lanceerde NOVOFLEX het variabele statief systeem Trio- Pod ('s werelds eerste modulaire statief met verwisselbare poten). Het bracht flink wat te weeg en fotografen over de hele wereld waren enthousiast door de mogelijkheid om hun statief naar hun individuele behoeften op een modulaire conceptbasis te passen. 

Met de nieuwe statief basis TRIOBALANCE= Q 6/8 wordt het systeem nu verder uitgebreid, en biedt een alternatief voor de twee reeds bestaande statief basiseenheden. De nieuwe statiefbasis is uitgerust met een geïntegreerde waterpas die een verstelling van 15 ° in alle richtingen mogelijk maakt, een panorama panning basis indexering "on the fly" en een Q = MOUNT QR-eenheid compatibel met ARCA.

Ruimtebesparend

De nieuwe statief base TRIOBALANCE=Q 6/8 wordt niet alleen aanbevolen voor alle panorama fotografen, maar voor alle fotografen die waarde hechten aan een bijzonder compact en ruimtebesparend statiefsysteem. Bij het gebruik van een camera met een L-bracket kan er snel gewisseld worden van de portret- naar landschapstand. Een horizontale precies uitgelijnde, rotatie is mogelijk dankzij de panorama panningbasis en de “leveller". Het modulaire ontwerp van het TrioPod systeem met zijn ingenieuze basiselementen (TRIOPOD, TRIOBAL en nu TRIOBAL=Q 6/8) kan eenvoudig en snel worden uitgerust met verschillende statiefpoten. Het maakt het zo tot het perfecte statief voor iedere fotografische toepassing. Er is keuze uit stevige poten gemaakt van ultralichte koolstofvezel of aluminium, elk met 2 tot 4 secties. Alle pootvarianten kunnen ook gebruikt worden als een eenpootstatief. De statiefpoten (type 2830, 2840, 2844) hebben een roestvrijstalen spike die, wanneer losgeschroefd, het gebruik van andere systeem accessoires mogelijk maakt.

Met het NOVOFLEX TrioPod All-in-One systeem is de fotograaf perfect voorbereid op iedere situatie die zich kan voordoen.

Prijs

De verkoopprijs voor de NOVOFLEX TRIOBALANCE=Q6/8 is € 495,00.

NOVOFLEX wordt in ons land geïmporteerd door Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie