Stuur je mooiste foto in en win

Nieuwe prijs weekwinnaars: Foto op hout van Pixum

Redactie DIGIFO... 735 0
Elke week kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar en de fotograaf die de mooiste foto van de week heeft gemaakt belonen we met een leuke prijs. Vanaf deze week maak je vijf weken lang maak je kans op een easyCover voor jouw camera.

De foto op hout is een directdruk op planken van mooi licht dennenhout. De planken zitten vlak tegen elkaar gemonteerd, horizontaal voor een liggende foto en verticaal voor een staand beeld. Tussen de planken is een heel klein beetje ruimte zichtbaar, maar dat is zeker niet storend.

De afdruk is haarscherp en zeer duidelijk. De kleuren zijn mooi weergeven en als je een foto kiest die qua onderwerp of kleuren aansluit bij de natuurlijke aard van het hout is het echt een aanrader. De houtnerf zie je ook nog door de foto heen en dat geeft een heel mooi effect. De foto loopt door tot aan de rand van de planken, zodat de kopse kant van de lichte dennenhouten balken de foto als het ware inkadert als je er schuin tegenaan kijkt.

Mooie prijs

Deze manier van fotopresentatie is een echte aanrader als je van de natuurlijke uitstraling houdt en als je een foto uitkiest die bij deze manier van presenteren past. Daarbij is de foto op hout erg degelijk uitgevoerd, bijzonder scherp afgedrukt en ruikt deze ook nog eens lekker. Ben jij de fotograaf die deze week de Foto van de Week maakt? Dan win je een waardebon voor een foto op hout in het formaat 45 x 30cm. Een mooie prijs lijkt ons!

Wil jij kansmaken op deze prachtige prijs en publicatie? Stuur dan snel je mooiste foto's in, in onze Lezersgallery.

Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie