Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Tickets voor Fotofair 2015

Redactie DIGIFO... 1356 0
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Tot en met vrijdag 8 mei 2015 bestaat de prijs uit twee tickets voor Fotofair 2015, een groot fotografie-evenement dat op 30 en 31 mei plaatsvindt.

Zaterdag en zondag 30 en 31 mei 2015 wordt in het Event Center Beekse Bergen de eerste editie van Fotofair georganiseerd. Het evenement bestaat uit een beurs met meer dan veertig standhouders waar je de nieuwste fotoapparatuur kunt uitproberen en kunt profiteren van beursaanbiedingen.

Prijs voor weekwinnaars: Twee toegangstickets voor Fotofair 2015

Vijf weken lang belonen we iedere vrijdag de weekwinnaar met twee toegangsbewijzen voor Fotofair 2015. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop. Vanaf 10 april tot en met 8 mei geven we iedere vrijdag twee tickets weg.

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Lezingen en workshops

Tijdens de Fotofair kun je deelnemen aan lezingen en workshops van gerenommeerde fotografen. De lezingen bieden plaats aan maximaal tweehonderd personen, duren 45 minuten en kosten 2,50 euro om bij te wonen. Workshops duren een uur en bieden plaats aan twaalf tot twintig deelnemers. Deelname kost vijf euro. Op de website vind je alle informatie over de lezingen en workshops. Een greep uit de deelnemende fotografen:

  • Bas Meelker - Landschapsfotografie
  • Charles Bosboom - Reisfotografie
  • Han Bouwmeester - Vogelfotografie
  • Jan Vermeer - Natuurfotografie
  • Léon Baas - Macrofotografie
  • Loulou Beavers - Creatieve fotografie
  • Michiel Buijse - HDRfotografie
  • Thomas morel - High-speed-fotografie

Foto: Bas Meelker
Foto © Bas Meelker

Data: 30 en 31 mei 2015
Openingstijden: 09.00 tot 18.00 uur
Locatie: Event Center Beekse Bergen
Parkeren: 3000 plaatsen voor de deur: €2,50 voor de hele dag
Toegang: Dagkaart in voorverkoop: €10,-

Ga voor meer informatie en tickets naar: www.fotofair.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie