Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Jupio Universal PowerVault Charger

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Jupio Universal PowerVault Charger

Redactie DIGIFO... 554 0
We hebben weer een mooie nieuwe prijs voor de fotografen die de mooiste Spotlight-foto maken. Onze weekwinnaar krijgt vanaf nu twee weken een Jupio Universal PowerVault Charger. Een powerbank, maar daarnaast kun je er ook batterijen en camera-accu’s mee opladen.

Voor veel mensen zal het als een verrassing komen dat je camera-accu’s ook met een universele oplader als de Universal PowerVault Charger van Jupio op kunt laden. Dit gaat echter prima. De Universal PowerVault Charger is uitgerust met een oplaadvlak dat geschikt is voor allerlei verschillende accu’s en batterijen. Zo kun je er AA en AAA batterijen mee opladen, maar dus ook je Li-ion en Mi-MH camera-accu’s. Je zet de accu heel eenvoudig in het oplaadvlak en schuift de twee contacten naar de juiste plek voor jouw accu. Daarna stop je de stekker in het stopcontact en licht een display op waarop je kunt zien of de lader aan het opladen is én hoe vol je accu precies is. Heel handig en eenvoudig.

Powerbank

Om dit ook op reis mogelijk te maken zijn verschillende stekkers meegeleverd, zodat je de Universal PowerVault Charger ook in bijvoorbeeld Azië kunt gebruiken. Tot slot is het zo dat ook dit apparaat van Jupio als powerbank te gebruiken is. In dit geval heeft de Universal PowerVault Charger een capaciteit van 2600 mAh.

Deze universele lader is voor veel verschillende batterijen en accu’s geschikt en is daarnaast ook nog een powerbank. Een heel handig accessoire voor op reis dus.

Deze mooi prijs kun je winnen als je foto wordt verkozen tot Spotlight en vervolgens tot weekwinnaar. In de Gallery kun je je mooiste foto's uploaden, maar ook de foto's van andere fotografen bekijken en beoordelen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie