Nieuwe DIGIFOTO Pro Ambassadeur aangekondigd: Karin de Bruin

Christel de Wolff 3497 0
Begin dit jaar startten wij de samenwerking met DIGIFOTO Pro Ambassadeurs. Stuk voor stuk gedreven fotografen die opereren in diverse genres van fotografie. We zijn trots om in de loop van dit jaar nog een aantal interessante namen toe te voegen, met deze keer natuurfotograaf Karin de Bruin.

Lees de verhalen van Karin de Bruin voortaan in DIGIFOTO Pro magazine

DIGIFOTO Pro Ambassadeurs houden zich bezig met het overdragen van kennis, het testen van apparatuur en het geven van workshops uit naam van het DIGIFOTO Pro Ambassadeurs programma. Een titel welke zij met passie uitdragen. Eerder verwelkomden we al documentair fotograaf Kevin Vervoort en storytelling fotograaf Léon Wodtke. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar interessante fotografen - van jonge talenten tot gevestigde professionals. Door ambassadeurs te kiezen in verschillende genres en disciplines, kunnen we een zo breed en compleet mogelijk beeld geven van fotografie als medium. De toevoeging van natuurfotograaf Karin de Bruin, betekent dan ook meer mogelijkheden voor het uitdiepen van deze populaire tak van fotografie. 

Door een mix van gevestigde en opkomende fotografen aan het woord te laten, wordt DIGIFOTO Pro nog meer hét platform waarop voor iedere fotografie liefhebber iets te beleven is. Onze ambassadeurs zijn er niet alleen om problemen op te lossen en de startende en iets gevorderde fotograaf van advies te zien. Ook de professionele fotograaf kan zich laten inspireren door de bijzondere werkwijze en de bijbehorende resultaten van onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs.

Karin de Bruin - natuur en landschapsfotografie

Landschapsfotograaf Karin de Bruin heeft een passie voor stranden en water. Woonachtig in Hellevoetsluis, een mooi vestingstadje aan het Haringvliet en met diverse stranden in de buurt, heeft ze alle facetten om mooie foto’s te maken binnen handbereik. Karin houdt van lange sluitertijden, wolken die vervagen, sterke kleuren en verstild water - het liefst met een stilstaand element zoals een paaltje, steiger, stokken of een boom. Maar ook in het bos weet de fotograaf haar weg naar mooie foto’s te vinden. Haar foto’s kleurden al geruime tijd onze gallery en werden massaal gedeeld op onze social media kanalen. We zijn dan ook trots te mogen aankondigen de samenwerking met Karin uit te breiden door middel van het DIGIFOTO Pro Ambassadeursschap.   

In DIGIFOTO Pro 3.2021 neemt Karin ons al mee in haar manier van locaties uitzoeken én doet ze uitgebreid verslag van de Canon EOS R5. Lees meer over deze editie. 

Bekijk haar werk via: www.createdbykarindebruin.com

Karin de Bruin is de derde toevoeging aan onze DIGIFOTO Pro ambassadeurs. Eerder werden al aangekondigd: 

Léon Wodtke – storytelling en portretfotografie

Léon is een creatieve allround fotograaf met passie voor storytelling en portretfotografie. Als eigenzinnige beeldmaker zoekt hij altijd de randjes van het gangbare op, zowel in het verhaal, de compositie als in de nabewerking. Zijn beelden mogen best een beetje schuren en zetten je zonder meer aan het denken. 

Kevin Vervoort – documentaire en reportagefotografie

Als ambulanceverpleegkundige maakt Kevin ingrijpende momenten van heel dichtbij mee. Als beeldmaker zit hij zo dicht bij de bron van bijzondere fotoreportages en legt hij gebeurtenissen vast volgens het “Fly on the wall”-principe. Kevin focust zich op het vertellen van verhalen, of dit nu een trouwerij, een afscheid, familieshoot of bedrijfsreportage is.’

Meer info & alle ambassadeurs artikelen verzameld

Bekijk meer informatie en de artikelen door onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs via: www.digifotopro.nl/ambassadeurs

Lees ook: DIGIFOTO Pro ambassadeurs op Fotofair - meet & greet en expo

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel