Introductie DIGIFOTO Pro Ambassadeurs

Christel de Wolff 1642
Met trots kondigen wij aan: DIGIFOTO Pro Ambassadeurs. Gedreven fotografen die zich bezig houden met diverse genres van de fotografie. Fotografen die op we zijn zich te manifesteren of al dieper geworteld zijn – van jong talent tot professionals – met ieder een eigen specifieke tak van sport binnen de fotografie.

De fotografen zullen zich bezig houden met het overdragen van kennis, het testen van apparatuur en het geven van workshops uit naam van het DIGIFOTO Pro Ambassadeurs programma. Een titel welke zij met passie zullen uitdragen. Lezers en bezoekers van de DIGIFOTO platformen waaronder DIGIFOTO Pro Magazine, de websites en sociale media van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter, zullen ze spoedig voorbij zien komen, de gelukkigen die namens DIGIFOTO op een andere, verfrissende en vernieuwende manier naar fotografie mogen kijken. DIGIFOTO Pro Ambassadeurs zullen onder andere worden ingezet voor het testen van specialistische apparatuur, het prijsgeven van een succesvolle workflow en het delen van diverse tips en inspirerende content. Naast content in DIGIFOTO Pro magazine zal er online ook genoeg te zien en beleven zijn met onder andere spannende Instagram takeovers en Q&A’s via Facebook.

Ieder een eigen stemgeluid

Het initiatief om te starten met DIGIFOTO Pro Ambassadeurs is geboren vanuit de wens om meer diversiteit in de fotografiewereld te vertegenwoordigen. Door een mix van gevestigde en opkomende fotografen aan het woord te laten en diverse portfolio’s en projecten uit te lichten, wordt DIGIFOTO steeds meer het platform waarop werkelijk voor iedere fotografieliefhebber iets te beleven is. Heb je een specialistische vraag waarop je maar geen antwoord kunt vinden? Vraag het onze ambassadeurs! Ben je al een tijdje op zoek naar een specifiek objectief of vraag je je af welke body geschikt is voor het soort fotografie wat jij wil gaan beoefenen? Onze ambassadeurs hebben de vakkennis en – ervaring in huis om jou aan het juiste setje te koppelen.

Uiteraard zijn de ambassadeurs er niet alleen om problemen op te lossen en de startende en iets gevorderde fotograaf van advies te zien. Ook de professionele fotograaf kan zich nog altijd laten inspireren door de bijzondere werkwijze en de bijbehorende resultaten van onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs.

DIGIFOTO Pro Ambassadeurs – eerste namen bekend gemaakt!

Met trots presenteren we de eerste namen voor het DIGIFOTO Pro ambassadeurschap te weten:

Léon Wodtke

storytelling en portretfotografie

Léon is een creatieve allround fotograaf met passie voor storytelling en portretfotografie. Als eigenzinnige beeldmaker zoekt hij altijd de randjes van het gangbare op, zowel in het verhaal, de compositie als in de nabewerking. Zijn beelden mogen best een beetje schuren en zetten je zonder meer aan het denken.

Kevin Vervoort

documentaire en reportagefotografie

Als ambulancemedewerker maakt Kevin ingrijpende momenten van heel dichtbij mee. In 2020 werkte hij aan het front bij de eerste golf van de coronapandemie. Uiteraard liet hij zijn camera niet thuis, wat resulteerde in een zeer bijzondere documentaireserie. Kevin focust zich op het vertellen van verhalen, of dit nu een trouwerij, een afscheid, familieshoot of bedrijfsreportage is.
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel