Nieuw: speciale editie van Leica Q in de sfeer van de Winterspelen

Mark IJsendoorn 391 0
Wie een zwak heeft voor bijzondere, gelimiteerde uitgaven moet zich even verlekkeren op deze speciale editie van de Leica Q.

Net op tijd voor de Winterspelen komt Leica met een mooi ontworpen, spierwitte uitgave van de Leica Q. De Leica Q ‘Snow’ is gemaakt in samenwerking met de Olympische snowboarder Iouri Podladtchikov, die in Sochi een gouden medaille won. Deze versie van de Leica Q wordt gesierd door witte, leren bekleding en zilver geanodiseerde elementen elementen. De Leica Q ‘Snow’  editie is overigens strikt beperkt tot slechts 300 exemplaren voor de wereldwijde markt.

Leica Q

De technische specificaties van de Leica Q 'Snow' door Iouri Podladtchikov zijn overigens verder identiek aan die van de standaard Leica Q. Dankzij het bijzonder lichtgevoelige Leica Summilux 28mm f /1.7 ASPH. objectief, is de camera perfect geschikt voor fotografie bij weinig licht, straatfotografie, architectuur en landschappen. De Leica Q 'Snow' door Iouri Podladtchikov wordt uitgegeven als een set compleet met een tas in zacht wit leer en een bijpassende leren draagriem en heeft een adviesverkoopprijs van € 5.035,-. De Leica Q ‘Snow’ set zal vanaf maart 2018 beperkt verkrijgbaar zijn bij de Leica Store Amsterdam, Leica Store Lisse en geselecteerde Leica Camera dealers.

Leica Q Snow by Iouri Podladtchikov

Leica Q Snow_front

Leica Q Snow_right

Leica Q Snow_left

Leica Q Snow_top

afbeelding van Mark IJsendoorn

Mark IJsendoorn | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark