Nieuw: Foka Outlet Festival

Nieuw: Foka Outlet Festival

Redactie DIGIFO... 3006 0
Wachten op Black Friday deals, Summer Sale of leegverkoop? Dat is niet meer nodig, want het Foka Outlet Festival biedt nu al de mooiste apparatuur tegen de laagste prijzen.

Een paar keer per jaar - tegenwoordig ook op Black Friday, overgewaaid uit de USA – staan veel fotografen en filmers te trappelen van ongeduld om hun uitrusting te vernieuwen, te upgraden of verder aan te vullen. De kans om precies op het goede moment toe te slaan is klein, maar als het lukt, is de voldoening erg groot. Toch hoeft het niet meer zo spannend te zijn, want het Rotterdamse Foka biedt via haar in-store Outlet het hele jaar door spectaculaire deals. Niet alleen in foto- en filmapparatuur, maar ook op het gebied van audio en tv.

De Foka Superstore was in 2014 de eerste multimediaspecialist met haar eigen Outlet. In deze afdeling worden nieuwe apparaten van topleveranciers op het gebied van foto, audio en tv aangeboden met kortingen tot vijftig procent, vaak afkomstig van partijen die te groot werden ingekocht, uit faillissementen of presentaties.

Honderden items

Deze maand wordt het eerste Outlet Festival gehouden met keuze uit honderden verse items. DSLR en systeem camera’s, compacts, objectieven, statieven, flitsers, camera drones en kijkers zijn direct verkrijgbaar en tegen lage prijzen. Ook tv’s, draadloze speakers, AV-receivers, versterkers en ontelbare handige accessoires werden speciaal ingekocht. Daarnaast zijn er nog eens veel vitrinemodellen vervangen in Foka’s uitgebreide showroom.

Wel outlet, géén B-merken

In de Foka Outlet zijn alleen topproducten te vinden: Sony, Olympus, Canon, Fujifilm, Nikon, Zeiss, Panasonic, LG, Samsung, Marantz, Onkyo, Harman Kardon, Denon, Teac en vele anderen. Ook is er gezorgd voor aanbod in alle prijsklassen. Zo zijn er al complete systeem camera’s voor €269,- en veelzijdige zoomlenzen óf vaste brandpunten tot super lichtsterke tele- en groothoek.

Volledige garantie

Het bijzondere van de Foka Outlet is dat het in praktisch alle gevallen gaat om gloednieuwe producten, wel eens een enkele maal met lichte schade aan de verpakking, maar altijd met volle fabrieksgarantie en van vertrouwde leveranciers.

Beter product voor het zelfde budget

In Foka’s Outlet Festival aan de Admiraliteitsstraat is misschien wel een mooiere camera of beter objectief te vinden dan men vaak denkt zich te kunnen veroorloven. Met meer mogelijkheden, groter bereik, betere prestaties. De kortingen lopen op tot zo’n vijftig procent.

Online het aanbod bekijken

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Kijk dan wat er op dit moment in voorraad staat. Maar wacht niet te lang, want de verkoop gaat door - zeven dagen per week. En op is ook echt op, dat geldt ook voor het aanbod in de winkel.

Foka Experience Centers

Wanneer Outlet producten niet worden besteld via de Foka Webshop, maar aangeschaft in de Superstore heb je de mogelijkheid om alle apparatuur te vergelijken. Hier immers – ook weer een première voor Nederland – wordt sinds enkele maanden de gelegenheid geboden om in diverse Experience Centers uitgebreid kennis te maken met camera’s, objectieven of toebehoren die soms al lang op de verlanglijst staan, maar vrijwel nergens Hands-on zijn uit te proberen.

Kijk hier voor meer informatie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie