Neem de Leica SL mee voor een testrit!

Neem de Leica SL mee voor een testrit!

Itam van Teeseling 1070 0
Leica biedt geïnteresseerden de mogelijkheid de Leica SL gratis uit te proberen. Deelnemers krijgen 48 uur lang de mogelijkheid de ins en outs van de camera te ontdekken.

Het 48 uur Leica SL Test Drive programma biedt Leica liefhebbers de mogelijkheid om gratis 48 uur een Leica SL body plus één of meerdere objectieven uit te proberen. De doelstelling van het 48 uur Leica SL Test Drive programma is om nieuwe en bestaande Leica gebruikers een eerste kennismaking te geven met het Full-Frame Leica SL Systeem door er daadwerkelijk mee te fotograferen of video's mee te maken in een door hen zelf gekozen setting.

Leica SL

Het Leica SL systeem

De Leica SL imponeert met zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak, en robuustheid. De veelzijdigheid van de camera wordt onderstreept door zijn maximale compatibiliteit met objectieven van andere Leica systemen. De gebruiker ervaart ten alle tijden complete controle. De Leica SL is ’s werelds eerste camera met een elektronische beeldzoeker, die speciaal ontworpen is voor professionele fotografie. Met een indrukwekkende resolutie van 4.4 miljoen pixels en het grootst mogelijke beeldzoeker beeld, geeft speciaal voor de Leica SL ontwikkelde EyeRes® de complete controle over elke foto. De 24 MP CMOS sensor van de Leica SL heeft 4000 x 6000 pixels met een pixel pitch van 6 x 6 µm² op een actief oppervlakte van 24 x 36 mm. Dit biedt de hoogste beeldkwaliteit onder alle omstandigheden. Het weglaten van een anti-aliasfilter zorgt verder voor een ongekende detailweergave. En niet te vergeten........de Leica SL biedt veel meer dan alleen een professionele fotocamera met video-opname mogelijkheid. Hij voldoet aan zelfs de meest strenge eisen van filmmakers als een volwaardige filmcamera en kan volledig geïntegreerd worden in een professionele cine-workflow.

 

 

Aanmelden voor de Leica SL Test Drive

Na het aanmelden voor de 48 uur Leica SL Test Drive op de website: www.leicatestdrive.nl wordt deze aanmelding via Leica in Nederland doorgegeven aan de door de aanvrager geselecteerde Leica SL Test Drive dealer. De betreffende Leica dealer neemt daarna contact op om een specifieke datum voor de Test Drive af te spreken. De aanvrager geeft dus vooraf zelf zijn/haar voorkeur voor een Leica SL Test Drive dealer op.

afbeelding van Itam van Teeseling

Itam van Teeseling | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Itam