Een baanbrekende kalibratieoplossing

Nauwkeurige kleurweergave met Datacolor SpyderX

Redactie 3201 0
Transcontinenta, distributeur voor Datacolor in de Benelux, introduceert de Datacolor SpyderX, de snelste, meest nauwkeurige en eenvoudigst te gebruiken kleurkalibratietool tot nu toe.

Datacolor SpyderX

De ontwikkeling van de SpyderX is het bewijs van Datacolor's toewijding in het verbeteren van kleurbeheeroplossingen voor fotografen, videomakers en creatieve specialisten waar ook ter wereld. De Datacolor SpyderX maakt gebruik van een volledig nieuw ontworpen kleurberekeningseenheid die de kleurnauwkeurigheid en de mogelijkheden bij weinig licht aanzienlijk vergroot. De Datacolor SpyderX biedt fotografen de mogelijkheid hun creatieve visie te realiseren, onder alle omstandigheden.

Verbeterde functies van de Datacolor SpyderX serie

- Supersnel - De SpyderX, die minder dan twee minuten nodig heeft om een scherm te kalibreren, is meerdere malen sneller dan de vorige modellen, waarbij de kalibratie zo snel verloopt dat het moeiteloos deel gaat uitmaken van de dagelijkse fotografische workflow.
- Hoogste nauwkeurigheid - De Spyder X zorgt voor een aanzienlijk hogere kleurnauwkeurigheid en weergave van details in de schaduw op een breed scala aan beeldschermen.
- Gebruiksgemak - Datacolor levert eenvoudige en intuïtieve kalibratiesoftware die met één klik te bedienen is, maar toch ook voorzien van een aantal geavanceerde opties.

Stefan Zrenner, Global Director Sales & Marketing Consumer Products, zegt:

'We weten dat fotografie een werk van liefde is, en dat er veel aandacht besteed wordt aan het maken van iedere foto. Daarom hebben we de SpyderX van de grond af aan opnieuw ontworpen, zodat fotografen kunnen vertrouwen op de kleur op hun scherm en tegelijkertijd het hele proces van kalibratie zo intuïtief en snel mogelijk kunnen uitvoeren'.

Prijzen en beschikbaarheid SpyderX Pro

De SpyderX Pro (€ 179,-) is vanaf nu verkrijgbaar in twee versies en is ontworpen voor serieuze fotografen en ontwerpers die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudig te gebruiken kalibratieoplossing. De SpyderX Elite (€ 279,-) gaat nog een stap verder met meer geavanceerde instellingen voor professionele fotografen en videomakers die de ultieme controle willen hebben over hun kleuren-workflow.De SpyderX modellen zijn in de Benelux uitsluitend te koop via onderstaande geautoriseerde Datacolor dealers :

Cameraland
CameraNu
Cameratools
Fotokonijnenberg
Kamera Express
Grobet Antwerpen(BE)
PCH Brussel (BE)


Kijk hier voor meer informatie.

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie