MOZA AirCross krijgt Dual handgrip

Redactie DIGIFO... 354 0
Om nu nog eenvoudiger en langduriger te filmen met de AirCross is er de Dual Handgrip. Net zoals bij zijn grotere broer, de MOZA Air, is het hiermee mogelijk om met twee handen te filmen. Het is een prima accessoire voor iedereen die langer wil filmen met een single handed gimbal.

De AirCross is MOZA's compacte lichtgewicht gimbal voor mirrorless DSLR's en compacte videocamera's. Naast zeer uitgebreide functionaliteit (zoals timelapse en remote handling) is het ook nog eens de marktleider op het gebied prijs per kilogram payload.

Drie-assige gimbals

De Gimbals van MOZA vallen meteen op door hun hoogwaardige afwerking. De beste en mooiste materialen worden gebruikt, zonder loshangende kabels. Door het gebruik van de lichtste materialen zijn de Gimbals uitermate licht, waardoor men er langer mee kan filmen zonder last van het gewicht te krijgen. Door de perfecte en soepel lopende motoren en sterke accu’s kan men tot een hele dag opnames maken op één accu-lading.

De innovatieve cages van MOZA hebben dezelfde mooie afwerking als de gimbals. Met een draadloze bediening kan de camera eenvoudig worden aangestuurd zonder de handgreep los te laten. Ook bij de cages worden sterke accu’s gebruikt, die in het handvat verwerkt zijn, waardoor men tijdens het filmen zelden zonder power komt te zitten.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie