Gebouwd om de elementen te weerstaan

MindShift PhotoCross 10, voor de avontuurlijk ingestelde fotograaf

Remco Stunnenberg 244 0
Ben jij een avontuurlijk ingestelde fotograaf? Dan heb je een tas nodig die net zo vertrouwd is met de elementen als jij zelf. Met zijn robuuste materialen en doordachte ontwerp, beschermt de MindShift PhotoCross 10 slingtas de apparatuur van elke fotograaf bij iedere fototrip onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

De MindShift PhotoCross 10 is gebouwd om de elementen te weerstaan én toch ook comfortabel genoeg om lange dagen in het veld te dragen. Deze slingtas is uitermate comfortabel en biedt altijd een snelle toegang tot de camera uitrusting wanneer een fotomoment zich voordoet. De PhotoCross 10 is voorzien van weerbestendige ritsen en gemaakt van slijtvaste materialen. Daarnaast is deze tas voorzien van een draagsysteem voor een statief of jas.

De Mindshift PhotoCross 10 is leverbaar in twee kleuren, met fel oranje of steenkool grijze accenten. In de PhotoCross 10 past een DSLR, zonder grip, met één of twee objectieven plus een 10” tablet, of een mirrorless camerabody en drie tot vijf objectieven, plus een 10” tablet.

Heb je veel zware apparatuur bij je en wil je het gewicht van je Mindshift PhotoCross 10 meer verdelen? Maak dan gebruik van de meegeleverde tailleband. Neem een waterfles mee aan de zijkant van de tas wanneer je langere tijd op pad gaat. Eveneens kun je op deze manier moeiteloos een statief aan de tas bevestigen. Dit is overigens geen enkel probleem dankzij het weerbestendige polyester en nylon waarvan de slingtas gemaakt is.

Prijs €129,-

Meer info? Kijk hier

Lees ook: MindShift BackLight 18L: een prettige metgezel voor veeleisende outdoorfotografen

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco