Ook dit kleine broertje van alle gemakken voorzien

MindShift BackLight 18L: een prettige metgezel voor veeleisende outdoorfotografen

Remco Stunnenberg 937 0
We kenden hem al, de MindShift Backlight, maar na de 26- en de 36 liter, introduceerde MindShift Gear recent ook een 18 liter versie van deze populaire en comfortabele MindShift BackLight serie.
Deze kleinere versie is een lichtgewicht rugzak die van alle gemakken is voorzien. Wij gingen er een weekeinde mee op pad en dat was geen straf. Ondanks de zware bepakking - twee fullframe bodies, drie zware, lichtsterke objectieven en een fles water -. Natuurlijk zouden we liegen wanneer we zouden zeggen dat we daar niets van hebben gemerkt, maar er was nooit sprake van te grote, lichamelijke druk of knellen. 

Deze MindShift BackLight 18L Photo Daypack borduurt niet voor niets voort op MindShift’s streven om het leven van de outdoorfotograaf zo comfortabel mogelijk te maken. Deze nieuwe en compacte rugzak komt naast de reeds bestaande BackLight 26 L en de Backlight 36 L. 

Comfort

Evenals zijn grotere broers is de BackLight 18L ontworpen met het oog op comfort. Zo zorgt het luchtkanaal op het achterpaneel voor maximaal comfort. Het heeft een grote gevoerde heupgordel om zware spullen te dragen en een voorgevormd rugpaneel voor extra lendensteun. Kortom, een prettige metgezel voor veeleisende outdoorfotografen. 

Beschikbaarheid en prijs

De MindShift BackLight 18L is er in twee kleuren: ‘Charcoal’ en ‘Woodland Green’. Vanaf eind april is deze tas verkrijgbaar. Kijk hier voor meer informatie.

De adviesverkooprijs voor de MindShift BackLight 18L bedraagt € 199,99 inclusief B.T.W.
 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco