Microsoft Surface Hub 2S

Microsoft Surface Hub 2S: een kijkje in de toekomst van een creatieve werkplek

Christel de Wolff 381 0
Werk je in een creatieve omgeving? Dan kun je eigenlijk niet zonder de Microsoft Surface Hub 2S. Dit moderne apparaat is speciaal gemaakt voor creatieve brainstormsessies. Het is namelijk een all-in-one digitaal whiteboard met eindeloos veel mogelijkheden, met de kracht van Windows 10.

Met de Microsoft Surface Hub 2S kunnen bedrijven op een effectieve manier samenwerken. Zo kun je een vergadering plannen waarbij tot wel 249 medewerkers tegelijkertijd in een document kunnen kijken en werken. Het grote voordeel is dat je eenvoudiger dan ooit kunt brainstormen, terwijl je er niet voor hoeft samen te komen.

Microsoft Surface Hub 2S

Microsoft heeft verschillende verbeteringen toegepast in vergelijk met de eerste versie. Sleutelwoord hierbinnen is de flexibiliteit. Neem bijvoorbeeld de standaard waar het apparaat op rust, die optioneel bij te bestellen is. Waar de eerste versie van de Surface Hub lastig verplaatsbaar was vanwege zijn gewicht, rolt de Microsoft Surface Hub 2S gemakkelijk naar welke plaats in de ruimte die jij wilt. Ook optioneel is de batterij die je kunt bevestigen aan de Hub 2S. Daarmee kun je het all-in-one whiteboard verplaatsen zonder bang te zijn dat het uitvalt.

Ook aan het visuele aspect is natuurlijk gedacht bij de Microsoft Surface Hub 2S: de 4K-camera aan de bovenkant van het scherm brengt samenwerken op afstand naar een nieuw niveau. Als in de toekomst het scherm draaibaar is, kun je de camera ook aan de zijkant van het scherm bevestigen.

Prijs: op aanvraag
Info www.microsoft.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel