Met BNP print je jouw foto al vanaf 7,2 eurocent

Redactie 521 0
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een welbekende uitdrukking, waar je ongetwijfeld eerder van gehoord hebt.

Het is al bijna 200 jaar geleden dat de mensheid startte met het maken en ontwikkelen van foto’s; begin 1800 werd er in Frankrijk geëxperimenteerd met het vastleggen van licht wat door een raam naar binnen viel. In de daaropvolgende jaren heeft de techniek zich steeds verder ontwikkeld, totdat in 1957 de eerste digitale foto werd gemaakt.

Verbeterde kwaliteit foto-afdrukken

In de afgelopen jaren is de kwaliteit van foto-afdrukken op een ongekend hoog niveau beland en wordt gefocust op bedieningsgemak, afwerking en prijs. DNP is al sinds 1876 betrokken bij de ontwikkeling en de productie van fotoprinters en afdrukmedia. Inmiddels zijn de producten van het Japanse bedrijf wereldwijd een onmisbare aanwinst voor fotografen. In Nederland is groothandel Benel de officiële distributiepartner, met een breed assortiment en grote eigen voorraad.

Topmodel van DNP

Het topmodel van DNP is de DS620; een Dye-Sublimation fotoprinter welke bekend staat om zijn veelzijdigheid en snelheid. De rewindfunctie maakt het mogelijk om 10x15 cm en 15x20 cm foto’s te printen uit één papierrol, zonder papierverlies. Daarnaast kun je foto’s met vier afwerkingen afdrukken zonder papierwissel. Of je nu een matfoto, glansfoto of andere afwerking wenst: één vinkje in de computer maakt deze keuze mogelijk. In totaal zijn er maar liefst 55 formaat- en afwerkingscombinaties mogelijk: van een kleine 5x15 cm strook tot een vierkante 20x20 cm foto tot een grote 15x50 cm panorama.

DNP producten voor de professionele fotograaf

Naast de DS620 levert DNP diverse andere producten voor de professionele fotograaf. Zo is er een DS820, waarmee randloze afdrukken tot A4-formaat mogelijk zijn. De printers zijn universeel te gebruiken met zowel Windows als macOS computers. Er is ook een kiosk leverbaar, waarmee jij en jouw klanten zeer eenvoudig de juiste foto’s kunnen printen. Met ingebouwd touchscreen, geheugenkaartlezer, USB-aansluiting en (draadloze) bediening met een iPhone en Android-smartphone, zijn de praktische en creatieve mogelijkheden eindeloos.

Geen prints zonder papier

Bij een printer hoort natuurlijk een betrouwbare, voordelige papierleverancier. Benel heeft een grote eigen voorraad en kan jouw bestelling de eerstvolgende werkdag leveren binnen Nederland. Met één doos media kun je een gegarandeerd aantal afdrukken maken. Een 10x15 cm foto is al mogelijk vanaf 7,2 eurocent.

Meer informatie

Op de printers geldt een zakelijke garantie van twee jaar, of 100.000 afdrukken. Afhankelijk van wat eerder bereikt wordt. Bekijk hier alle modellen, prijzen en mogelijkheden.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie