Maak zelfs de kleinste details zichtbaar

Maak het perfecte plaatje met de Philips 328P6AUBREB

Redactie DIGIFO... 547 0
Werk jij veel met beelden met een hoge resolutie en zware programma’s zoals Photoshop of Lightroom, en is een beeldscherm van hoge kwaliteit belangrijk? Dan is de nieuwe Philips 328P6AUBREB-monitor een uitkomst. Dit 32 inch-scherm heeft een Quad HD-resolutie, waardoor zelfs de kleinste details zichtbaar worden. De monitor is klaar voor de toekomst en uitgerust met de High Dynamic Range (HDR)-technologie. Daarnaast heeft het een USB-C aansluiting, waarmee gebruikers heel eenvoudig grote bestanden snel kunnen overzetten en randapparatuur kunnen aansluiten en opladen.

Beeldperfectie

Juist details maken of breken een bewerkte foto. De Philips 328P6AUBREB is speciaal gebouwd om zelfs na flink inzoomen details goed weer te geven, door de Quad HD-resolutie (2560 x 1440 pixels) en HDR. Deze technologie zorgt voor een hogere helderheid en betere contrasten. Het 10-bit scherm kan 1,074 miljard kleuren weergeven, waardoor je extreem veel kunt waarnemen en kleuren er op het scherm er hetzelfde uitzien als in de werkelijkheid. Het scherm bevat kijkhoeken van 178 graden, zonder dat deze inboet aan kwaliteit en voldoet aan de professionele kleurstandaarden met 99% Adobe RGB en 100% sRGB (CIE 1973).

Eenvoudig aan te sluiten

Snel zware RAW- of lange video-bestanden overzetten op je notebook? Geen probleem voor de 328P6AUBREB. Het scherm is uitgerust met de geavanceerde USB 3.1 Type C-technologie, waarmee je met slechts één multi-inzetbare kabel razendsnel data kan overbrengen; USB 3.1 is maar liefst 20 keer sneller dan het gangbare USB 2.0. De USB-C-kabel laat je, waar nodig, ook verbinding met internet maken en laadt je aangesloten apparaten direct voor je op. Hierdoor kun je de monitor ook gebruiken als een hub of docking-station voor alle apparaten met USB-C-verbinding waarmee je werkt en voorkom je dat je hele bureau vol staat. Wanneer je met een opstelling van meerdere monitoren werkt, kun je de USB-C-kabel eenvoudigweg gebruiken om ze aan elkaar aan te sluiten.

Philips 328P6AUBREB

Comfort

Het bereiken van het perfecte plaatje kan soms uren van je tijd in beslag nemen, daarom is het belangrijk dat je in een goede houding achter je beeldscherm zit. Philips heeft gezondheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom verschillende ergonomische kenmerken toegepast op de 328P6AUBREB:

SmartErgoBase: Dit is een aanpasbare standaard die het voor gebruikers mogelijk maakt om het scherm te kantelen, draaien en op en neer te bewegen. Hiermee kun je het scherm precies naar voorkeur verstellen, zodat je postuur recht blijft tijdens je werk;

Philips LowBlue Mode: Deze functie vermindert potentieel schadelijk blauw licht met korte golf;

Flicker-free-technologie: Reguleert de helderheid van het scherm en vermindert het aantal flikkeringen, waardoor je een prettigere kijkervaring hebt je ogen minder snel vermoeid raken.

Daarnaast bevat de Philips 328P6AUBREB ingebouwde stereo-luidsprekers en bestaat deze voor 65% uit gerecycled materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Het beeldscherm is vanaf nu verkrijgbaar in de elektronicawinkels. 

Adviesprijs

De adviesprijs van dit scherm is €499,-.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie