Leg de zomer vast!

Remco Stunnenberg 440 0
Het is zomer! Daarom staat de gehele maand juli bij Kamera Express in het teken van fotograferen in de zomer. De zomer is een prachtig seizoen om er met je camera op uit te trekken. Er valt van alles te fotograferen: zomerse luchten, levendige kleuren en natuurlijk de zon.

 

Wil je fotograferen in de zomer of ga je binnenkort op vakantie? Neem dan eens een kijkje op de actiepagina van Kamera Express. Daar is allerlei handige informatie gebundeld. Zo zijn er o.a. tips, musthaves en natuurlijk passende aanbiedingen te vinden.

 

Fotografeer de zonsondergang

Eén van de mooiste dingen om te fotograferen blijft voor veel mensen toch wel de zonsondergang. Op vakantie, maar zeker ook thuis kun je genieten van dit prachtige schouwspel vol bijzondere kleuren en licht. Een zonsondergang is bovendien geen enkele keer hetzelfde. Des te meer reden om je camera erbij te pakken en 'm te fotograferen. Maar hoe doe je dat nu precies? Welk tijdstip of welke locatie kies je en hoe krijg je die mooie kleuren op beeld? Bekijk de video of lees de tips!

Doe mee met de fotowedstrijd vakantie

De zomer is een seizoen waarin veel mensen op vakantie gaan. Voor velen een perfecte gelegenheid om de camera erbij te pakken om die mooie momenten vast te leggen. Doe mee met de fotowedstrijd vakantie en deel jouw mooiste vakantiekiekje met Kamera Express. Wie weet ga jij er binnenkort vandoor met de hoofdprijs: een Canon Powershot G3X t.w.v. €899,-!

Maak kans op een fotoreis naar Andalusie t.w.v. €1500,-

Wil je reizen en fotografie met elkaar combineren? Dat kan met een fantastische fotoreis van Fotoreisspecialist. Een fotoreis is een unieke ervaring waarbij je veel leert over en bezig bent met fotografie. Tijdens de fotoreis reis je met een kleine groep gelijkgestemden en één of twee professionele fotografen af naar de plaats van bestemming. Lijkt dit je wel wat? Dan ben je bij Kamera Express aan het goede adres. In samenwerking met de Fotoreisspecialist wordt er namelijk een complete fotoreis t.w.v. €1500,- verloot. De bestemming? Het Spaanse Andalusië, waar u o.a. prachtige stranden en rotskusten, pittoreske vissersdorpjes en vele vogelsoorten zal gaan fotograferen. Ook de kenmerkende amandelbomen, hunebedden en de woestijn van Guadix worden niet overgeslagen. Je maakt bij iedere besteding van €50,- kans op het winnen van deze mooie fotoreis!

 

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco