Spotlight lezersfoto's

Jouw zomerse lezersfoto's in de spotlight

Christel de Wolff 2452 0
De afgelopen periode hadden wij de zomer in onze bol. Dat is ook niet zo gek met een aanhoudende hittegolf. Hoewel deze voorbij is hebben we nog steeds de prachtige zomerse foto's uit de gallery om op terug te kijken.Tijd voor een kleurrijke samenvatting van al het moois!

Dagelijks zien we vele prachtige beelden in de gallery van digifotopro.nl. Regelmatig lichten we een aantal mooie beelden uit. Dit keer de beurt aan prachtige platen die ons op een of andere manier aan de zomer doen denken. Enjoy! 

Wil jij ook een breder publiek bereiken met jouw fotografie? Upload je foto's in onze gallery en wie weet sta jij binnenkort in de spotlight op onze website, socials of in DIGIFOTO magazine

Tickle me door Ans van de Sluis

Ans van de Sluis maakte deze dromerige zomerse plaats met een Helios 44-2. Daar krijg je het toch gewoon romantisch warm van?

Waterland door Ellen van den Doel

Ellen van den Doel zocht het wat hogerop en fotografeerde Nederland van boven met haar drone. Gewoonweg prachtig toch?

Zonsopkomst. door Albert Bakker

De Zaanse Schans is al zovaak gepubliceerd in onze gallery, maar het gaat nooit vervelen. Albert Bakker was er lekker vroeg bij om deze prachtige kleuren en reflectie vast te leggen. 

Pink Tulips door Carel Ruigrok

Carel Ruigrok verraste ons weer met een prachtige en kleurrijke plaat. Die tulpenvelden, daar worden we toch gewoon nooit moe van?

De zon tovert met kleuren in de woestijn door Anita Grotewal

Anita Grotewal gaf haar foto een erg bijpassende titel, daar hebben we eigenlijk maar weinig aan toe te voegen en denken alleen maar: was het daar net zo warm als hier?

When the sunlights fades door Ivo Mostert

Trouwe uploader Ivo Mostert maakt wel vaker indruk op ons met zijn fijne landschapsbeelden. Dit keer een beeld waar wij een zomers gevoel van krijgen!

DIGIFOTO Travel; ultiem vakantiegevoel!

Heb jij het vakantiegevoel te pakken bij het zien van deze prachtige foto's? Lees dan verder in onze online DIGIFOTO Travel special! In deze online special nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt je voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

Op vakantie voor maar € 3,95?

Voor de kleine prijs van slechts € 3,95 (was € 12,95) krijg jij onbeperkt toegang tot maar liefst 136 pagina’s aan inspiratie. Zo goedkoop ben je nog nooit op wereldreis geweest. Bestellen doe je veilig én snel via Issuu.  Je kunt momenteel alleen met je creditcard of paypal betalen, an sich wel zo makkelijk want dan ben je nog verzekerd ook.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel