Laatste weekend BredaPhoto festival!

Christel de Wolff 431 0
Bij de start van het grote fotofestival BredaPhoto leek het eindeloos te gaan duren. Toch zijn de zeven weken al bijna ten einde. Aankomend weekend is alweer het laatste dat je het festival kan komen bekijken. Zondag 21 oktober is echt de allerlaatste dag!

Onder de titel TO INFINITY AND BEYOND onderzoekt de achtste editie van BredaPhoto Festival wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen? 

Van 5 september tot 21 oktober 2018

BredaPhoto Festival 2018 werd op 5 september feestelijk geopend en zou haar deuren zeven weken openen voor fotografieliefhebbers van jong tot oud en van amateur tot professional. Aan al dat lekkers komt aanstaande zondag een eind. Grijp dus snel je kans om het laatste weekend van BredaPhoto Festival mee te maken. 

© BredaPhoto via Facebook

Dit is wat je mist!

Bekijk deze vlog die Kees en Walter maakten van de opening van het festival. 

 

 

Info en tickets BredaPhoto Festival

BredaPhoto Festival vind je door de hele stad Breda. De buiten-exposities kan je gratis bekijken. Voor de binnen-exposities heb je een kaartje nodig. Voor meer informatie over het programma en de aanschaf van tickets ga je naar de website van BredaPhoto

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel