Inschrijvingen open t/m 31 mei

Laatste kans inschrijving voor 4e editie Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL) 2017

Redactie DIGIFO... 996 0
Studeer jij binnenkort af of ben jij in de afgelopen vijf jaar afgestudeerd (BA en/of MA) aan een academie of fotografiegerelateerde opleiding? Schrijf je dan nu in! De inschrijving is geopend tot en met woensdag 31 mei middernacht.

International Leiden Photo FestivalJury en prijs

Een onafhankelijke internationale vakjury (met als voorzitter Wim van Sinderen, senior curator van het Fotomuseum Den Haag) beoordeelt de inzendingen en selecteert 20 fotografen. Uit die 20 wordt tevens één winnaar gekozen, die een geldprijs van € 1.000 ontvangt.

Alle 20 geselecteerde fotografen krijgen de volgende publiciteit:

  • Tentoonstelling van je 4 foto’s op groot formaat op één van onze prachtige locaties in de Leidse binnenstad gedurende het festival;
  • Een uitgebreidere tentoonstelling in een binnenlocatie;
  • Je werk wordt gepubliceerd in de IPFL-expositiegids;
  • Publicatie in nationale en internationale pers;

Als klap op de vuurpijl wordt je werk vertoond op twee festivals in het buitenland waar het IPFL een samenwerking mee heeft, namelijk Photoville (Brooklyn, NY) en HeadOn (Sydney, Australië).

Eerdere winnaars

In de afgelopen jaren is de het Internationaal Fotofestival Leiden gewonnen door talenten als: Marijke Groeneveld (1986) met haar serie ‘Zeg maar dat het door de zon komt’, Renate Beense (1975) met haar serie ‘Gewoon Pa’ en Alexander Krack (1981) met zijn serie ‘Morgens nüchtern, am Brunnen, zu Bett’.

De 4e editie van het Internationale Fotofestival Leiden vind plaats van 7 tot 28 oktober 2017.

Alle informatie over deelname en inschrijven voor de 4e editie van het Internationaal Fotofestival Leiden is te vinden op deze website. Hier is ook werk te zien van de winnaars en genomineerden van voorgaande jaren.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie