BredaPhoto festival 2018

Laat je portfolio beoordelen op BredaPhoto Festival 2018

Christel de Wolff 409 0
BredaPhoto festival, het grootste fotofestival van de Benelux vindt van 5 september tot en met 21 oktober 2018 plaats op verschillende binnen- en buitenlocaties van Breda. Op zaterdag 8 september kun je je portfolio laten bekijken door gerenommeerde fotografen waarmee je kans maakt op een geldprijs van maar liefst € 1000,-

De eerste week van BredaPhoto festival is bestempeld als 'The Professionals Week'. Professionele fotografen en jong talent uit de hele wereld kunnen elkaar ontmoeten om ideeën uit te wisselen in een inspirerend en uitnodigend programma. Meer informatie over het programma vind je hier. Voor deze bijeenkomsten heb je een speciaal ticket nodig.

De Portfolioreviews zijn onderdeel van het Professional Week programma. Nadat je een speciaal ticket hebt gekocht ontvang je een email waarin je wordt doorgestuurd naar het opgeven voor de portfolioreviews. De planning op 8 september is als volgt: tussen 10:00 en 16:00 krijg je te tijd om professionals naar je werk te laten kijken en ontvang je feedback op je werk. Deze sessies zijn niet toegankelijk voor publiek zodat de aandacht optimaal op de portfolio's gericht kan worden. Tussen 17:00 en 18:30 zullen alle portfolio's worden opengesteld voor publiek terwijl de professionele jury de portfolio's beoordelen. Om 20:00 wordt de winnaar bekendgemaakt die er met een geldprijs van € 1000,- vandoor gaat. Aansluitend zal er feest worden gevierd tot diep in de nacht.

De portfolioreviews vinden plaats in Podium Bloos. Meer informatie over dit onderdeel van de Professionals Week en het team van specialisten die het oordeel zullen vellen over het beste portfolio vind je op de website van BredaPhoto festival

BredaPhoto meemaken

De buitenexposities van BredaPhoto zijn gratis te bezoeken, maar voor de binnenlocaties en het verdiepingsprogramma kun je een passe-partout kopen: voor een dag, een weekend of voor de hele festivalperiode.Het volledige programma van BredaPhoto vind je hier een lijst van de deelnemende fotografen en een voorproefje van hun werken kun je hier bekijken.

Dagkaarten met korting

Met de kortingscode BP-DIGIFOTO bestel jij nu online je dagkaarten voor maar € 10,- (was € 17,50) De code geldt alleen als je online bestelt, dat doe je hier.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten rondom BredaPhoto festival check dan regelmatig onze website en meld je aan voor de nieuwsbrief om het belangrijkste nieuws zo in je mailbox te ontvangen. Aanmelden kan onderaan de pagina.

Lees ook:

DIGIFOTO Pro mediapartner BredaPhoto festival 2018
BredaPhoto festival 2018: Op wereldreis dankzij het internet in Google Golden Gate van Joris Verleg

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel