Kookwekker vermomd als kitlens

jesse kraal 4686 0
Houd je van fotografie én van koken? Dan is deze kookwekker voor jou gemaakt. Het lijkt op een oude Canon-kitlens, maar is stiekem een keukenwekker. Zoom in naar 6 minuten voor al dente pasta of ga voor een appeltaart en zet de kitlens op 60 minuten.

Na de weinig nuttige maar wel geinige thermosbekers, shotglaasjes, spaarpotten en armbandjes (zie onder) met het lensthema is het nu tijd voor de volgende gadget in die stijl. De f/60-kookwekker lijkt sprekend op een oude kitlens van Canon. Door te 'zoomen' stel je de kook- of baktijd in, scherpstellen behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Kookwekker

Photojojo

Met deze kookwekker krijg of houd je je fotograferende echtgenoot in de keuken, en dat voor maar 14 dollar. Net als alle eerdergenoemde gadgets, vind je ook de f/60-kookwekker in de webshop van Photojojo.

Photojojo
Photojojo grossiert in niet zo nuttige, maar wel leuke fotografiegadgets.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse