Kingston Canvas Focus

Kingston Canvas Focus: snel en betrouwbaar

Christel de Wolff 2228 0
De Kingston Canvas Focus reeks is een serie Compact Flash (CF-) geheugenkaarten speciaal ontworpen voor beeldmakers die werken met DSLRs en andere CF-compatible camera's.

Snelheid

De Kingston Canvas Focus is zo snel als jij zelf bent. Of je nu met een spiegelreflex- of een spiegelloze camera fotografeert, in vrijwel iedere setup komt deze kaart uitstekend uit de bus. Dankzij de schrijfsnelheid van 130MB/s kun je gemakkelijk (4K) video of snelle burstopnames maken zonder daarbij vertraging te ervaren. De leessnelheid gaat tot 150MB/s. Je film- of fotomateriaal staat dus in een mum van tijd op je computer. (gebruik natuurlijk wel een snelle cardreader om te kunnen profiteren van de snelheid)

Kingston Canvas Focus: betrouwbare geheugenkaart

De Kingston Canvas Focus is verkrijgbaar met 128GB of 256GB opslagcapaciteit. Ruim genoeg plek voor een uitgebreide fotoshoot of een 4K film. Maar prettig gebruik van een geheugenkaart hangt af van vertrouwen. Ook dat levert de Kingston Canvas Focus. De CF-kaart is getest op water-, schok-, en hitteresistentie zodat je hem onbezorgd mee kunt nemen naar waar jouw volgende shoot je brengt. De Kingston Canvas Focus blijft gegarandeerd werken bij temperaturen tussen de 0 en 60 graden Celsius. Bij nog koudere temperaturen, tot min 20 graden, en hitte tot 85 graden Celsius, zal de kaart niet meer reageren, maar blijven de gegevens die op dat moment op de kaart staan weggeschreven wel behouden.

De Kingston Canvas Focus is verkrijgbaar op www.alternate.nl met capaciteiten van 128GB en 256GB. 

Specificaties Kingston Canvas Focus

Capaciteit 128GB en 256GB
Leessnelheid 150MB/s
Schrijfsnelheid 130MB/s
Afmetingen 36,4 x 42,8 x 3,3mm
Garantie Levenslang
Prijs vanaf € 72,96
Info kingston.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel