Kerstkado ideeën voor de fotograaf

Kerstkado ideeën voor de fotograaf?

Redactie 1760 0
Nu de kerst nadert, is het voor veel fotografen tijd om hun lijstje aan te vullen met de zaken die ze graag voor kerst willen hebben. Voor fotografen die op zoek zijn naar ideeën wat ze willen vragen voor kerst, lees je hier een lijstje met een aantal kerstkado ideeën.

Boek – Scott Kelby: Hoe doe je dat in Photoshop?

Scott Kelby is de bestverkopende auteur over fotografische technieken ter wereld en dat is niet zonder reden. In dit boek geeft hij antwoord op meer dan honderd vragen die je kunt hebben over Photoshop. In dit boek leer je hoe je snel de juiste techniek en instellingen toepast om jouw foto’s naar een hoger niveau te tillen.

Adviesprijs € 29,95, meer info op de website.

Foto kerstkado

Misschien ben je ook nog wel op zoek naar een kerstkado wat je kan weggegeven. De foto kerstkado’s van Colorland zijn dan misschien een optie: hier bestel je mooie fotomokken, albums of foto’s op canvas.

Bekijk voor meer informatie en de kortingscodes deze website.

Lensbaby creative aperature kit 2

Met de Creative Aperature kit van Lensbaby kan je de vorm van jouw bokeh aanpassen. Het effect kan je bovenin dit bericht zien. De Creative Aperature kit bevat verschillende diafragmaringen met een uitgesneden vorm, waaronder een hartje, ster, vogels etc. Daarnaast bevat de kit ook een aantal diafragmaringen die nog niet zijn uitgesneden zodat je hier je eigen vorm in kan snijden.

Adviesprijs € 16,- meer info op de website.

Kiwi afstandsbediening: beschikbaar voor o.a. Nikon en Fujifilm

Nu het einde van het jaar nadert wil je graag foto’s maken met de familie. Belangrijk is het natuurlijk ook dat je hier zelf op staat. Met de Kiwi UR-232A Afstandsbediening Nikon of de Kiwi UR-232R Afstandsbediening Fujifilm maak je vanaf een afstand mooie foto’s. Dit kan met name handig zijn in de donkere dagen: als je werkt met langere sluitertijden en het werken met een afstandsbediening onontbeerlijk is. De Kiwi afstandsbediening is ook voor andere merken verkrijgbaar.

Adviesprijs € 22,95 meer info op de website

Weet je het ideale kerstkado voor de fotograaf?

Weet je nog een leuke tip om te vragen als k? Deel hem met ons hieronder.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie