Advertorial: Maak met Amac kennis met de Mac Pro

Kennismaking met de nieuwe Apple Mac Pro, georganiseerd door Amac

Redactie DIGIFO... 2207 0
Denk je er over om een nieuwe Apple Mac Pro aan te schaffen of wil je graag meer te weten komen over de geheel vernieuwde Mac Pro? Op donderdag 13 februari organiseert Amac in samenwerking met o.a. Adobe een kennismaking met deze gloednieuwe krachtpatser van Apple.

Advertorial

Lang hebben we erop moeten wachten, maar het is het meer dan waard geweest: de nieuwe Apple Mac Pro. Deze revolutionaire machine is gebouwd met pure kracht in het achterhoofd en is daarmee geschikt voor onder andere specialisten op het gebied van fotografie, video, wetenschap, audio en technologie.

Mac Pro - Amac

Exclusieve kennismaking

Apple heeft de Mac Pro op alle fronten aangepast en kort de nieuwe aspecten behandelen doet de machine dan ook geen eer aan. Vandaar dat Amac, Premium Reseller van Apple-apparatuur, samen met onder andere Adobe 13 februari een exclusieve kennismaking organiseert met de fonkelnieuwe Mac Pro.

Tijdens deze kennismaking is er niet alleen tijd om de machine in het echt te bewonderen en de specialisten van Amac de hemd van het lijf te vragen, ook zijn er inspirerende sprekers van Adobe, Sharp, Promise en Amac. Verder kun je diverse beeldschermen van Eizo En Sharp bekijken, waaronder het gloednieuwe 4K-scherm van Sharp.


Het evenement zal plaats vinden in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Programma

13:00-13:30 – Inloop
13:30-13:45 – Welkom door Amac
13:45-14:45 – Kennismaking met de Mac Pro
14:45-15:00 – Sharp over 4K-schermen
15:00-15:30 – Pauze
15:30-15:45 – Promise over Thunderbolt 2
15:45-16:45 – Adobe over Creative Cloud
16:45-18:00 – Netwerkborrel

Locatie en gratis aanmelden

De kennismaking zal plaats vinden in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Dit is één van de grootste audiovisuele archieven van Europa en een perfecte locatie voor dit evenement. Inschrijven kan tot woensdag 12 februari via deze link  en is gratis. Zorg wel dat je er snel bij bent, want het aantal plekken is beperkt.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie